Croissant / chocoladekoek

Specifieke vragen over afwegen, kneden, rijzen (en het vertragen ervan), vormen, bakken, insnijden ...
Gesloten
Gebruikersavatar
1md65
Deegroller
Berichten: 271
Lid geworden op: do 05 sep 2013, 18:34
Locatie: België

Croissant / chocoladekoek

Bericht door 1md65 »

Als ik croissants of chocoladekoeken bak komen deze onvoldoende op en bladeren niet echt goed.
Heb het deeg 4 x getoert.
Rijskast 35°C en Rofco-oven 210°C.
Zou de temperatuur van rijskast of oven de oorzaak kunnen zijn ? of zou ik het deeg te dun hebben uitgerold ?
Alvast bedankt voor jullie reactie.
Gebruikersavatar
1md65
Deegroller
Berichten: 271
Lid geworden op: do 05 sep 2013, 18:34
Locatie: België

Re: Croissant / chocoladekoek

Bericht door 1md65 »

mag gesloten worden
Gesloten