Hallo.
Ik wil een Frans landbrood bakken uit het boek van Levine.
Nu staat er in het in de beschrijving dat het deeg teveel om te kneden in de bbm en dat het dan gehalveerd moet worden.
Kan ik letterlijk halveren of moet ik er de bakkers rekensom op loslaten.
Ik wil ook maar 1 brood bakken.
Recept halveren
- janita bleeker%1
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 24
- Lid geworden op: vr 06 sep 2019, 21:57
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Recept halveren
Als het goed is heb je dezelfde uitkomst als je halveert en met de bakkersformule.
Het werken met de bakkersformule maakt het wel makkelijk om je recept in de toekomst aan te passen.
Het werken met de bakkersformule maakt het wel makkelijk om je recept in de toekomst aan te passen.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit