Dag allemaal, mijn interesse in brood is primair ingegeven door mijn fascinatie voor pizza en het feit dat mijn dochter gluten intolerant is. Zo'n 12 jaar geleden heb ik mijn eigen pizza oven gemetseld die ik helaas te weinig opstook.
Mijn meest recente interesse betreft desembrood, vanwege de bewerkelijkheid ben ik daar vooralsnog niet aan begonnen.
Groeten!
Nieuw op het forum
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Nieuw op het forum
Welkom Cafone! Gewoon beginnen met het opstarten van een desem hoor! De rest komt vanzelf :G
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Nieuw op het forum
Welkom Cafone :G.
Desembrood is niet zoveel anders dan gistbrood bakken, je moet alleen meer geduld hebben en je moet eerst een desem opstarten. Als je die eenmaal hebt dan heb je er niet zoveel werk aan hoor. Alleen op gezette tijden verversen.
Desembrood is niet zoveel anders dan gistbrood bakken, je moet alleen meer geduld hebben en je moet eerst een desem opstarten. Als je die eenmaal hebt dan heb je er niet zoveel werk aan hoor. Alleen op gezette tijden verversen.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken