Backertje van de VeluweZoom
Geplaatst: di 20 aug 2019, 14:11
Goedemiddag!
Al een jaar of 20 aan de bak inmiddels, veelal brood en pizza, maar ook de nodige hartige taarten. Sinds 3 maanden de bezitter van een houtgestookte oven in de tuin, daarvoor altijd met broodsteen van 3cm in de elektrische oven. B Ik merk dat ik weer wat met mijn degen moet gaan experimenteren, minder exacte temperatuur en geen handige stoomdosering maken het echt anders dan wat in de vingers zit. Ik hoop informatie te kunnen halen bij jullie over hoe ik hier handig mee om kan gaan. Maar zal ook zeker proberen mijn kennis te delen!
Al een jaar of 20 aan de bak inmiddels, veelal brood en pizza, maar ook de nodige hartige taarten. Sinds 3 maanden de bezitter van een houtgestookte oven in de tuin, daarvoor altijd met broodsteen van 3cm in de elektrische oven. B Ik merk dat ik weer wat met mijn degen moet gaan experimenteren, minder exacte temperatuur en geen handige stoomdosering maken het echt anders dan wat in de vingers zit. Ik hoop informatie te kunnen halen bij jullie over hoe ik hier handig mee om kan gaan. Maar zal ook zeker proberen mijn kennis te delen!