Pagina 1 van 1

Backertje van de VeluweZoom

Geplaatst: di 20 aug 2019, 14:11
door Backertje
Goedemiddag!

Al een jaar of 20 aan de bak inmiddels, veelal brood en pizza, maar ook de nodige hartige taarten. Sinds 3 maanden de bezitter van een houtgestookte oven in de tuin, daarvoor altijd met broodsteen van 3cm in de elektrische oven. B Ik merk dat ik weer wat met mijn degen moet gaan experimenteren, minder exacte temperatuur en geen handige stoomdosering maken het echt anders dan wat in de vingers zit. Ik hoop informatie te kunnen halen bij jullie over hoe ik hier handig mee om kan gaan. Maar zal ook zeker proberen mijn kennis te delen!

Re: Backertje van de VeluweZoom

Geplaatst: wo 21 aug 2019, 07:46
door BakkerGerrit
Welkom Backertje, je zult hier genoeg info kunnen opdoen. En foto’s van je backsels winden we erg leuk,

Re: Backertje van de VeluweZoom

Geplaatst: wo 21 aug 2019, 08:42
door Vitamine C
Welkom :)

(10 tekens)

Re: Backertje van de VeluweZoom

Geplaatst: ma 26 aug 2019, 17:17
door papagena
Welkom Backertje.

Re: Backertje van de VeluweZoom

Geplaatst: di 10 sep 2019, 09:18
door Koos de bakker
Ik bak ook mijn broden in een hout gestookte oven. Kijn maar op mijn linkje. Laat eens een foto zien van jouw oven.

Re: Backertje van de VeluweZoom

Geplaatst: wo 18 sep 2019, 15:54
door Backertje
Koos de bakker schreef: di 10 sep 2019, 09:18 Ik bak ook mijn broden in een hout gestookte oven. Kijn maar op mijn linkje. Laat eens een foto zien van jouw oven.
Afbeelding
Er komt nog een ander onderstel onder.