Voorstellen

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Asian Cook
Stofhapper
Berichten: 1
Lid geworden op: za 24 aug 2019, 13:48

Voorstellen

Bericht door Asian Cook » za 24 aug 2019, 13:54

Goedemiddag allemaal,

Mijn naam is Kin en ben 45 jaar oud.

In het weekend probeer ik altijd een of twee broden te bakken. Dat kan een doorsnee brood zijn, een foccacia of iets totaal anders. Wel altijd een zuurdesem brood van mijn eigen zuurdesem die ik elke keer weer aanvul en gebruik. De huidige zuurdesem is al een jaar oud en staat altijd in de koelkast. Klaar voor gebruik.

Nu probeer ik al een tijdje een brood van volledig rogge te bakken met een hydratie van 60%. Echter het deeg kleeft zo erg. Hebben jullie misschien een methode die ik kan toepassen zodat het wat handelbaarder wordt.

Kin

Gebruikersavatar
papagena
Moderator
Berichten: 1632
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
Locatie: Hoogeveen

Re: Voorstellen

Bericht door papagena » ma 26 aug 2019, 17:04

Welkom! Het is het beste als je een nieuw draadje start met daarin de exacte beschrijving van je recept en eventueel een foto van het eindresultaat. Er is vast wel iemand die je kan vertellen wat beter kan.
Niet bij brood alleen....

Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 4663
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Voorstellen

Bericht door Levinebaktbrood » wo 28 aug 2019, 21:47

Welkom Kin :D.
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Plaats reactie