hoi

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
florabakt
Stofhapper
Berichten: 1
Lid geworden op: do 29 aug 2019, 19:06

hoi

Bericht door florabakt » do 29 aug 2019, 19:15

Ik ben flora en nieuw op dit forum. Ik bak al eindeloos lang zuurdesembrood, alles met de hand natuurlijk, starter, biomelen, het liefst zou ik zelfs de ingrediënten zelf telen, malen, enz., maar laten we realistisch zijn. Het liefst bak ik lekkere ronde Franse pain de campagnes, maar sinds ik ben overgestapt op glutenvrij brood zo'n half jaar geleden zijn mijn bakambities toch wel ietsjes veranderd en minder geworden. Geen heerlijke kneedsessies meer, nu is het roeren met korrelige teffmeel, maismeel, enzo. Da's toch andere koek. Ik mis het mooie elastische kneeddeeg wel, maar mijn lijf niet. :-)

Gebruikersavatar
papagena
Moderator
Berichten: 1632
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
Locatie: Hoogeveen

Re: hoi

Bericht door papagena » zo 01 sep 2019, 14:06

Hallo Flora,

Welkom hier. Ik merk dat er steeds meer mensen bij komen die glutenvrij bakken. Laat vooral eens zien wat je zoal bakt.
Niet bij brood alleen....

Plaats reactie