Hallo,Heb mij zopas op jullie forum geregistreerd.
Ik kom uit het waasland in België en volg nu al een 2 tal jaar bakkers-opleiding aan de PIVA te Antwerpen
De opleiding gaat over heel wat modules en ik volgde er intussen een 5tal, waaronder wat ze noemen als "brood en harde luxe"
Bakken vind ik gewoon leuk.. ik ben een laatbloeier en beginnend bakker..
Ik hoop hier wat vraagjes beantwoord te krijgen, dus.... tot gauw
Groeten
JP
Ik ben
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Ik ben
Welkom, op het forum.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Ik ben
Volgens mij dacht je hetzelfde als ik Gerrit Zou dit de echte zijn??
Welkom JP !! Geen rode ballen vandaag hè...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.