Brood van Gerrit

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 923
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » wo 29 jan 2020, 09:52

MEERGRANENBATARD MET LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

10% volkoren boekweitmeel, 10% volkoren sorghummeel, 35% volkoren tarwemeel, 55% Frans tarwebloem T55, 76% hydratatie
7,5% donker lijnzaad, honing, olijfolie

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 923
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 02 feb 2020, 14:38

HALFVOLKOREN TARWBOULE MET BLOND LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

50% volkorentarwe van de (zuid)molensteen, 50% Franse tarwebloem T55, 74% hydratatie
7,5% blond lijnzaad (geweekt), bruine basterdsuiker, boter.
Afgelansd met Gelders leidingwater

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 923
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 03 feb 2020, 23:04

ZACHTE TARWEBOLLEN

Afbeelding

20% Volkorentarwe, 80% tarwebloem T55, 65% hydratatie
basterdsuiker, boter.
Geglaceerd met boter.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 923
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » wo 05 feb 2020, 22:17

HALFVOLKOREN TARWETRIANGEL MET ZONNEBLOEMPITTEN

Afbeelding

Afbeelding

50% Volkorentarwe van de molensteen,50% Franse tarwebloem T55, 69% hydratatie,
5% zonnebloempitten en 5% gemalen zonnebloempitten (geweekt) ,bruine basterd, zonnebloemolie.
Gedecoreerd met gemalen zonnebloempitten en roggebloem

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 923
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » vr 07 feb 2020, 21:39

TARWE KNIP EN ROND BUSBROOD MET LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

40% volkoren tarwemeel van de molensteen, 60% tarwebloem T55, 74% hydratatie
7,5% geweekt donker lijnzaad, olijfolie en bruine basterdsuiker.
Afgeglansd met H2O.

(deze keer iets te vroeg geknipt)

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 923
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 10 feb 2020, 21:04

MEERGRANENBOULE

Afbeelding

55% Franse tarwebloem T55, 25% volkoren tarwemeel, 15% volkoren boekweitmeel, 5% volkoren gerstemeel, 65% hydratatie
bruine suiker, olijfolie. Gedecoreerd met roggebloem.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 923
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » do 13 feb 2020, 23:32

TARWEBROOD MET CHIAZAAD EN WIT MAANZAAD

Afbeelding

30% Volkorentarwemeel van de molensteen, 70% Frans tarwebloem T55, 72% hydratatie
5% chiazaad en 2% wit sesamzaad (geweekt, door het deeg), sesamolie en honing.
Gedecoreerd met wit maanzaad.

Gebruikersavatar
bakplaat
Meesterbakker
Berichten: 3228
Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
Locatie: Het Land van Maas en Waal.

Re: Brood van Gerrit

Bericht door bakplaat » vr 14 feb 2020, 16:26

Zoals we dat van je gewend zijn Gerrit...Weer een hele serie prachtig brood/jes :clap: :clap:
___________________________________________________________________________________________________________

Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...

Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.

De BAKPLAATJES van BAKPLAAT- Bakker Cor :roll:

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 923
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » za 15 feb 2020, 23:24

Dank je wel Cor, fijn om dat van jou te horen! :D

Plaats reactie