Brood van Gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Gisteren een lichtbruin tarwe zonnepitten / lijnzaadboule gebakken.
70% frans T65 Emeraude, 30% fransT150(volkoren). 12% geroosterde zonnepitten en 5% lijnzaad door het deeg.
Sesamolie ipv boter, honing ipv suiker. 70% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Daar zijn ze weer!
Deze keer 100% Frans T65 Emeraude. hydratatie 68%
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Zojuist een (2) wit tarweBoule met maanzaad uit de oven gehaald.
80% Frans T65 Emeraude, 20% volkorentarwemeel (Jumbo) (moet toch ook een keer op :D, )
68% hydratatie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- AndreaB
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 14
- Lid geworden op: zo 29 okt 2017, 12:00
Re: Brood van Gerrit
wat een prachtige broden allemaal! :2th:
- Bioloogje
- Warme bakker
- Berichten: 659
- Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Vanochtend een 100% volkoren tarwe batard. 50% Frans T150 en 50% volkoren (Jumbo) (restverwerking )
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Het wil niet altijd zoals het bedoeld is. Een hele platte! (Was het zout vergeten bij het deeg te doen. Op het laatst nog toegevoegd en een paar minuten meegekneed.)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Gisteren een "rupsbrood" gemaakt.
Het is een wit tarwebrood, 80% frans T65 Emeraude en 20% T150. 68% hydratatie. Voor het bakken afgestreken met losgeklopt ei.
(Het lijkt erop dat mn nieuwe voorraad T65 minder vocht aankan dan dat ik gewend was.......)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Erik-
- Deegkneder
- Berichten: 107
- Lid geworden op: wo 14 jun 2017, 10:11
Re: Brood van Gerrit
Stuk voor stuk mooie broden :2th:
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Deze keer zijn ze helemaal wit!
100% Frans T65 Emeraude. 63% Hydratatie, geen autolyse.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op za 18 nov 2017, 09:22, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Mooi en lekker Gerrit... Ook je vorige broden. :2th: :kwijl:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- jasmon
- Deegroller
- Berichten: 303
- Lid geworden op: ma 02 nov 2015, 20:51
- Locatie: Baarn
Re: Brood van Gerrit
die broodjes zien er lekker uit
Jan
-Rofco N5 kneder, SMEG CPF9IP oven, AEG CD710M combioven -
-Rofco N5 kneder, SMEG CPF9IP oven, AEG CD710M combioven -
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Een half volkoren tarwe met rogge en lijnzaad.
50% Frans T150 volkoren, 40% T65 Emeraude, 10% roggebloem 15% lijnzaad door het deeg.
Olijfolie ipv boter, honing ipv suiker.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Een lichtvolkoren tarwe vlechtbol (Levine, bedankt voor de vlechtfoto's :2th: )
60% Frans T65 Emeraude, 40% T150 volkoren. 65% hydratatie.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op di 21 nov 2017, 10:22, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Mooie Vlechtbol Gerrit :2th: Als je de strengels in drieën had verdeeld was het een mooie Winston geworden. :grin:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Zoals ik op 28-10 heb gebakken?
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Idd. Gerrit...en die was ook al mooi. :2th:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Een licht tarweboule met sesam en maamzaad
70% Franse T65 Emeraude, 20% T150 (volkoeren) 10% roggebloem
65% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
En ook weer mooi en lekker. :2th: :kwijl:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Een licht volkoren tarwe/speltboule met zonnebloempitten en lijnzaad.
60% Frans T65 Emeraude, 30% T150 en 10% spelt volkorenmeel. 68% hydratatie
In het deeg 12% geroosterde zonnebloempitten en 5% lijnzaad.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Een half volkoren 3 granenbatard.
25% Frans T65 Emeraude, 25% T150 volkoren, 25% roggebloem, 25% spelt volkoren. 68% hydratatie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Gisteren een melkwit tarwe tijgermaanzaadbatard gebakken
80% Frans T65 Emeraude, 20 % T150 volkoren 69% hydratatie
Wat maanzaad door de tijgerpap.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Bioloogje
- Warme bakker
- Berichten: 659
- Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
BIERBROOD
Op verzoek van mijn zoon een bierbrood.
Een witte tarweboule, 80% T65 Emeraude, 20% T150, 65% St. Bernardus Abt 12. Bruine basterd ipv witte.
Had zelf liever een volkoren met bier gemaakt maar 'de klant is koning'
Ben benieuwd naar de smaak....
Op verzoek van mijn zoon een bierbrood.
Een witte tarweboule, 80% T65 Emeraude, 20% T150, 65% St. Bernardus Abt 12. Bruine basterd ipv witte.
Had zelf liever een volkoren met bier gemaakt maar 'de klant is koning'
Ben benieuwd naar de smaak....
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op za 02 dec 2017, 10:08, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
En een bruine Tarweboule met lijnzaad.(minder wild dan gehoopt)
50/50 T65 Emeraude en T150, 65% hydratatie, 10% lijnzaad door het deeg.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Weekend! Dus.....
100% T65 Emeraude, 65% melk, afgelakt met roomboter.
100% T65 Emeraude, 65% melk, afgelakt met roomboter.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- jasmon
- Deegroller
- Berichten: 303
- Lid geworden op: ma 02 nov 2015, 20:51
- Locatie: Baarn
Re: Brood van Gerrit
Hoe smaakte het met een Bernardus 12?BakkerGerrit schreef:BIERBROOD
Op verzoek van mijn zoon een bierbrood.
Een witte tarweboule, 80% T65 Emeraude, 20% T150, 65% St. Bernardus Abt 12. Bruine basterd ipv witte.
Had zelf liever een volkoren met bier gemaakt maar 'de klant is koning'
Ben benieuwd naar de smaak....
Ik heb nog een Westvleteren 12 staan [emoji848][emoji6]
Jan
-Rofco N5 kneder, SMEG CPF9IP oven, AEG CD710M combioven -
-Rofco N5 kneder, SMEG CPF9IP oven, AEG CD710M combioven -
- jasmon
- Deegroller
- Berichten: 303
- Lid geworden op: ma 02 nov 2015, 20:51
- Locatie: Baarn
Re: Brood van Gerrit
Die zien er heel goed uitBakkerGerrit schreef:Weekend! Dus.....
100% T65 Emeraude, 65% melk, afgelakt met roomboter.
Jan
-Rofco N5 kneder, SMEG CPF9IP oven, AEG CD710M combioven -
-Rofco N5 kneder, SMEG CPF9IP oven, AEG CD710M combioven -
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Ik laat het weten zodra ik het hoor.....
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 4006
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Een westvleteren 12? Dan ben je toch wel een barbaar als je dat door je brood gooit, zowel wat smaak als prijs betreft.
Het maakt wel uit wat voor bier je in brood stopt, maar om er nou een extreem dure fles bier in te gooien... dan zou ik hem liever gewoon opdrinken en er een goedkope trappist door mikken. De prijs en levermethode van westvleteren is trouwens toch nogal eh..... bijzonder :G
Wil
Het maakt wel uit wat voor bier je in brood stopt, maar om er nou een extreem dure fles bier in te gooien... dan zou ik hem liever gewoon opdrinken en er een goedkope trappist door mikken. De prijs en levermethode van westvleteren is trouwens toch nogal eh..... bijzonder :G
Wil
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Nou Gerrit je bent weer mooi en lekker bezig geweest hoor, vooral je Tijgerbatard ziet er super getijgerd uit. :2th:
En ook je zachte broodjes/bolletjes zien er steeds weer overheerlijk uit. :2th:
En ook je zachte broodjes/bolletjes zien er steeds weer overheerlijk uit. :2th:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Vandaag een witte tarwe tijger/sesamboule
85% T65Emeraude, 15% T150, 67% hydratatie.
Sesamzaad door het tijgerpapje.
Lekker! (Beter dan met maanzaad)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Met een restant bladerdeeg uit de diepvries een saucijzenletter gemaakt.
(Past wel bij deze dag :D,)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZADEN/PITTENBOULE
60% T65Emeraude, 40% T150, 15% geroosterde zonnebloempitten en pompoenpitten en sesamzaad door het deeg.
Sesamolie ipv boter, honing ipv suiker
60% T65Emeraude, 40% T150, 15% geroosterde zonnebloempitten en pompoenpitten en sesamzaad door het deeg.
Sesamolie ipv boter, honing ipv suiker
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WITTE TARWE SESAMBOULE
80%T65 Emeraude 20%T150 vetstof 50/50 sesamolie en roomboter 67% hydratatie
80%T65 Emeraude 20%T150 vetstof 50/50 sesamolie en roomboter 67% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWE ZONNEPITTEN-MAANZAADDUO
60% Frans T65 Emeraude 40% T150 67% hydratatie
12% zonnebloempitten en maanzaad 80-20
60% Frans T65 Emeraude 40% T150 67% hydratatie
12% zonnebloempitten en maanzaad 80-20
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
M'N EERSTE BUSBROOD
Een lichtbruin tarwebrood, poging tot knip. In een 15 cm bus.
60% T65 Emeraude, 40% T150, 67% hydratatie.
Het opmaken verdient nog enige aandacht....
Een lichtbruin tarwebrood, poging tot knip. In een 15 cm bus.
60% T65 Emeraude, 40% T150, 67% hydratatie.
Het opmaken verdient nog enige aandacht....
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
NR 2 BUSBROOD, MELKWIT ROND
12,5% T150, 87,5% T65 65% hydratatie
12,5% T150, 87,5% T65 65% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Bioloogje
- Warme bakker
- Berichten: 659
- Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25
Re: Brood van Gerrit
Die zien er leuk uit zeg!BakkerGerrit schreef:LICHTBRUIN TARWE ZONNEPITTEN-MAANZAADDUO
60% Frans T65 Emeraude 40% T150 67% hydratatie
12% zonnebloempitten en maanzaad 80-20
Je busbroden ogen ook heel smakelijk!
Groetjes, Annelies
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Mooie Brood 'swirl' Gerrit :2th: en ook je busbroden zowel rond als geknipt, zijn prachtig...mooie kleur, korst en kruimverhouding. :2th:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN BUS ROND EN KNIP
50/50 Frans T65 en T150. 68%hydratatie
Ben nog niet tevreden over de knip.....
50/50 Frans T65 en T150. 68%hydratatie
Ben nog niet tevreden over de knip.....
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHT VOLKOREN TIJGERBATARD
40% Frans T150, 60% T65, 68% hydratatie
40% Frans T150, 60% T65, 68% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Mooi getijgerd Gerrit , deze Batard :2th: Ook het bakwerk uit je vorige posten ziet er weer keurig uit. :2th:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- brood daar zit wat in
- Meesterbakker
- Berichten: 1855
- Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
- Locatie: Regio Utrecht
Re: Brood van Gerrit
Mooie broden Gerrit! :2th: Bak in 2018 vooral zo door :G
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
DE LAATSTE BOLLETJES VAN HET JAAR
12,5% Frans T150 87,5% T65 67% hydratatie
12,5% Frans T150 87,5% T65 67% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Op naar de eerste in het nieuwe jaar. Veel beter kunnen ze volgens mij niet meer worden. [emoji4]
Laatst gewijzigd door Anna op di 02 jan 2018, 14:46, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Een direct voorgaand bericht citeren is niet nodig.
Reden: Een direct voorgaand bericht citeren is niet nodig.
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
NIEUWJAAR BEGONNEN MET HALFVOLKOREN TARWE KNIP
50/50 Frans T65/T150 67% hydratatie
Deze keer dieper ingeknipt maar nog niet tevreden....
Volgende keer snij ik 'm eerst overlangs in en knip dan de beide kanten...
50/50 Frans T65/T150 67% hydratatie
Deze keer dieper ingeknipt maar nog niet tevreden....
Volgende keer snij ik 'm eerst overlangs in en knip dan de beide kanten...
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN DRIEGRANENBOULE MET MAANZAAD
25% volkorenspelt, volkorentarwe T150, roggebloem en tarwebloem T65. 67% hydratatie
Vetstof is zonnebloemolie, honing ipv suiker.
25% volkorenspelt, volkorentarwe T150, roggebloem en tarwebloem T65. 67% hydratatie
Vetstof is zonnebloemolie, honing ipv suiker.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit