Brood van Gerrit

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

WIT TARWE MET ZONNEBLOEMPITTEN (en weekendbolletjes)


Afbeelding
Afbeelding
12,5% Frans T150, 87,5% T65 67% hydratatie
15% geroosterde zonnepitten door het deeg.

Afbeelding
Afbeelding
12,5% Frans T150, 87,5% T65 67% hydratatie
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op za 06 jan 2018, 17:40, 2 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
brood daar zit wat in
Meesterbakker
Berichten: 1855
Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
Locatie: Regio Utrecht

Re: Brood van Gerrit

Bericht door brood daar zit wat in »

Mooie bolletjes en broodje, mooi formaat broodje!
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

brood daar zit wat in schreef: vr 05 jan 2018, 22:09 Mooie bolletjes en broodje, mooi formaat broodje!
Dank je Marja! Is inderdaad een fijn formaat. Precies goed voor een deegje van 250g meel/bloem.
Gebruikersavatar
Bakker Henk
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: zo 11 aug 2013, 01:11

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bakker Henk »

Mooie broodjes, Gerrit!
toch een vraagje over je sesambrood. Jij schrijft: Bij een sesambrood vervang ik de boter door sesamolie.

Dan is mijn vraag:
Om welke hoeveelheid gaat het hier. Namelijk de sesamolie die ik in huis heb, is nogal sterk. Nou schijnt daar nogal grote verschillen in te zitten.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Bakker Henk schreef: za 06 jan 2018, 02:37 Mooie broodjes, Gerrit!
toch een vraagje over je sesambrood. Jij schrijft: Bij een sesambrood vervang ik de boter door sesamolie.

Dan is mijn vraag:
Om welke hoeveelheid gaat het hier. Namelijk de sesamolie die ik in huis heb, is nogal sterk. Nou schijnt daar nogal grote verschillen in te zitten.
Sesamolie is inderdaad sterk maar dat is geen probleem. Ik vervang 80% van het botergewicht door de olie. (80% omdat boter ook voor 80% uit vet bestaat). Je hoeft niet bang te zijn dat de smaak te sterk wordt in je brood.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN KNIP BUSBROOD

Afbeelding
Afbeelding
50/50 Frans T65 en T150. 68% hydratatie
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

VOLKOREN TARWEBATARD MET LIJNZAAD


Afbeelding
Afbeelding
100% Frans T150, 69% hydratatie.
15% lijnzaad door het deeg.

Is wat plat, waarschijnlijk wat overkneed.......
Gebruikersavatar
bakplaat
Meesterbakker
Berichten: 3372
Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
Locatie: Het Land van Maas en Waal.
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door bakplaat »

Stuk voor stuk weer mooi Bakwerk Gerrit :2th:

Dat je laatste brood wat plat geworden is, zal vermoedelijk niet aan overkneding liggen, dan wel aan de hydratatie (69%),
waardoor het wat uitgezakt lijkt/is. Overrijs sluit ik uit, dan zou het waarschijnlijk nog platter zijn.
___________________________________________________________________________________________________________

Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...

Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN TARWE BUSBROOD


Afbeelding
Afbeelding

50/50 Frans T65 en T150, 68% hydratatie
Gebruikersavatar
bakplaat
Meesterbakker
Berichten: 3372
Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
Locatie: Het Land van Maas en Waal.
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door bakplaat »

Mooie korst . malse kruim, kortom weer een prachtig brood Gerrit. :2th:
___________________________________________________________________________________________________________

Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...

Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Gebruikersavatar
Motormuis
Gaat de goede kant op
Berichten: 52
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 11:40

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Motormuis »

Ziet er goed uit


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

WITTE BOLLEN ASSORTI

Afbeelding
Afbeelding

87,5 % Frans T65 12,5% T150 67% hydratatie
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

ZADEN-PITTENBOULE


Afbeelding
Afbeelding
60% Frans T65 40% T150 65% hydratatie.
15% geroosterde Zonnebloempitten en Pompoenpitten, en lijnzaad door het deeg.
Sesamolie i.p.v. boter.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op ma 15 jan 2018, 08:58, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Motormuis
Gaat de goede kant op
Berichten: 52
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 11:40

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Motormuis »

Lekker


Groetjes Lidy.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

LICHT BRUIN TARWE TIJGERBROOD

Afbeelding
Afbeelding

30% Frans T150 70% T65 67% hydratatie
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

LICHT VOLKOREN TARWEBATARD
Afbeelding
Afbeelding

70% Frans volkoren T150 30% T65 68% hydratatie
50/50 boter en olijfolie, honing ipv suiker
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op za 20 jan 2018, 06:37, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

WITTE WEEKENDBOLLEN

Afbeelding
Afbeelding
100% Franse T65 67% Hydratatie
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN TARWE ROGGE BOULE
Afbeelding
Afbeelding
50% T150 35% T65 15% Roggebloem 67% hydratatie
Gebruikersavatar
Bioloogje
Warme bakker
Berichten: 659
Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bioloogje »

Gerrit, wat maak je toch een mooie broden! [emoji106]
Groetjes, Annelies
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Dank voor het compliment Bioloogje 😊
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

LICHTBRUIN TARWEBROOD MET SESAM

Afbeelding
Afbeelding
60% Frans T65 40% T150 68% hydratatie
50% vd boter vervangen door sesamolie, honing ipv suiker
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN TARWE MET LIJNZAAD

Afbeelding
Afbeelding
50-50 Frans T150 en T65, 68% hydratatie
10% lijnzaad door het deeg, 50% vd boter is olijfolie. Honing ipv suiker.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

WIT BUSBROOD MET MAANZAAD

Afbeelding
Afbeelding
90%Frans T65 10% T150 67% hydratatie
(Iets te lang in de oven....)
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE GERSTEBATARD

Afbeelding
Afbeelding
25% Gerstemeel, 25% Frans T150 (volkoren) 50% T65 60% hydratatie
Bruine basterd ipv witte, zonnebloemolie ipv boter
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

WITTE TARWE-ROGGEBOL MET ZONNEBLOEMPITTEN

Afbeelding
Afbeelding
90% Frans T65 10% Duits roggemeel 67% Hydratatie
10% geroosterde zonnebloempitten door het deeg
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN TARWE-SPELTBOULE MET LIJNZAAD

Afbeelding
Afbeelding
50% T65, 30% T150, 20% Volkoren spelt. 68% hydratatie
10% lijnzaad door het deeg
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

VIERGRANENBOL MET LIJNZAAD EN GERSTVLOKKEN

Afbeelding
40% T65, 20% volkorenspelt, 20% volkorengerst, 10% roggemeel en 10% volkoren T150 67% Hydratatie.
10% lijnzaad door het deeg.
Gebruikersavatar
Melinda
Meesterbakker
Berichten: 2269
Lid geworden op: za 12 jan 2013, 17:29
Locatie: Soest

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Melinda »

Dat lijkt mij een lekker broodje. :kwijl:
Kneders: Bear Teddy Varimixer | Rofco N15 | KitchenAid KSM 7580 | Ovens: Rofco B40 | Miele Heteluchtoven
:-) Mijn foto's
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Melinda schreef: do 08 feb 2018, 13:54 Dat lijkt mij een lekker broodje. :kwijl:
Ik laat het weten!
Gebruikersavatar
Molenbroodje
Opboller
Berichten: 219
Lid geworden op: wo 05 mar 2014, 22:35
Locatie: Oost Brabant

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Molenbroodje »

Die spreekt mij ook erg aan! Van wie is het recept?
Groetjes Manon,

Fanatieke leergierige hobbybakster
Keukenhulpjes: Bear Teddy!!:) en mijn man helpt maar al te graag met koekjes en taartjes bakken (en vooral opeten)
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Molenbroodje schreef: vr 09 feb 2018, 00:07 Die spreekt mij ook erg aan! Van wie is het recept?
Dit is een eigen recept Manon. Ik kan het mailen als je wilt?
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op vr 09 feb 2018, 21:05, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Molenbroodje
Opboller
Berichten: 219
Lid geworden op: wo 05 mar 2014, 22:35
Locatie: Oost Brabant

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Molenbroodje »

Lekker! Misschien heb je ook het recept van de witte tarwe rogge bol van 2 februari :DB2: ?
Groetjes Manon,

Fanatieke leergierige hobbybakster
Keukenhulpjes: Bear Teddy!!:) en mijn man helpt maar al te graag met koekjes en taartjes bakken (en vooral opeten)
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Melinda schreef: do 08 feb 2018, 13:54 Dat lijkt mij een lekker broodje. :kwijl:
Ik laat het weten!
Het is een erg smaakvol brood geworden. Het is minder luchtig dan dat ik gewend ben maar wel lekker mals.
Volgende keer iets eerder de oven in. De gerst en roggegluten zijn beduidend minder sterk dan de tarwe.

Afbeelding
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

POGING TOT VALENTEINSBROOD

Afbeelding
Een lichtbruin tarwe met sesamzaadjes.
60%T65; 40% T150 67% hydratatie
Sesamolie ipv boter

(Hoop dat hij gaar is......)
Ja hoor, hij is perfect!
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op ma 12 feb 2018, 16:06, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Molenbroodje
Opboller
Berichten: 219
Lid geworden op: wo 05 mar 2014, 22:35
Locatie: Oost Brabant

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Molenbroodje »

Leuk! Ik zie er nog wel een hart in :2th:
Groetjes Manon,

Fanatieke leergierige hobbybakster
Keukenhulpjes: Bear Teddy!!:) en mijn man helpt maar al te graag met koekjes en taartjes bakken (en vooral opeten)
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

ZONNEBLOEMBROODJE
Afbeelding
Afbeelding

60% T65 40% T150 67% Hydradatie
12% zonnebloempitten door het deeg, zonnebloemolie ipv boter
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Rik59 »

Gerrit ik ga voor de viergranenbol...
Vezeltjes.. vezeltjes... :2th:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWEWIT MET MAANZAAD

Afbeelding
Afbeelding
100% Frans T65 67% hydratatie
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

VIERGRANENBROOD MET GERSTEVLOKKEN

Afbeelding
Afbeelding
30% Tarwe T65, 20% Tarwe T150 (volkoren), 20% Gerstemeel volkoren, 20% Speltmeel volkoren, 10% Roggebloem
70% hydratatie. Bruine basterd, honing, olijfolie.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

BakkerGerrit schreef: wo 14 feb 2018, 21:55 ZONNEBLOEMBROODJE

60% T65 40% T150 67% Hydradatie
12% zonnebloempitten door het deeg, zonnebloemolie ipv boter
Ik zie net dat ik mn Pompoenbrood heb uitgemaakt voor zonnebloembrood.. :oops:
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN TARWEBOULE

Afbeelding
Afbeelding
60% T65 40% T150 67% hydratatie
Gedecoreerd met tarwegries
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Rik59 »

BakkerGerrit schreef: di 20 feb 2018, 09:34
BakkerGerrit schreef: wo 14 feb 2018, 21:55 ZONNEBLOEMBROODJE

60% T65 40% T150 67% Hydradatie
12% zonnebloempitten door het deeg, zonnebloemolie ipv boter
Ik zie net dat ik mn Pompoenbrood heb uitgemaakt voor zonnebloembrood.. :oops:
Och Gerrit geen probleem hoor.. we zijn erg ruimdenkend... :2th:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE-GERSTEBROOD

Afbeelding
Afbeelding
60% T65, 20% T150, 20% Volkoren gerstemeel 67% hydratatie
Geplette gerst als decoratie
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN VIERGRANENBATARD MET GEMBER

Afbeelding
Afbeelding
45% tarwe T65, 20% volkoren gerstemeel, 15% tarwe T150, 15% volkorenspelt, 5% roggebloem
67% hydratatie. 3,5% gembersiroop en bruine suiker
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Rik59 »

Gerrit houd van vers brood.. en gelijk heeft ie.
Je kunt beter een de oven vol bakken dan een potje pillen prakken.. :2th:

Wat wordt het met Pasen Gerrit??
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

1e POGING TOT (PAAS)COURONNE
Na de vraag van Rik59 bedacht ik om voor pasen een krans te bakken. Dit is mn eerste poging.
(De bijnamen voor deze versie zijn hier al bekend....)
Afbeelding
Het is een lichtbruin Tarwebrood met zonnebloempitten.
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Rik59 »

Ziet er fraai uit Gerrit... poging 2 een ei erin??
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

2e POGING TOT COURONNE
Afbeelding
Afbeelding
75% T65, 25% T150 63% hydratatie

Volgende keer inknippen om er een ‘doornenkroon’ van te maken.....
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op zo 04 mar 2018, 16:13, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Rik59 »

Pas maar op dat je niet haaaiiii wordt Gerrit met al die zaadjes.. want dan knip je straks in je vingers.. :G
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

LICHTBRUIN TIJGERTARWEBOULE

Afbeelding
Afbeelding
75% T65, 25% T50 65% Hydratatie
Plaats reactie