Interessant leesvoer
Geplaatst: vr 18 apr 2014, 09:36
Voor een ieder die zich wil verdiepen in wat hij of zij nu eigenlijk aan het doen is met al die melen en de afzonderlijke ingrediƫnten die het tot een deeg maken, hoe en waarom processen plaatsvinden, de (samen)werking van de gebruikte bestandsdelen en waarom ze nodig zijn voor het bakken van brood, of juist niet, vindt je onder deze link enorm veel uitgebreide info.
Bijv. wat broodverbeteraar nu eigenlijk doet en vooral waarom het doet wat het doet, wat er tijdens het bakproces exact gebeurt enz enz.
Leesvoer voor techneuten en lange lessen, soms wat taai, dat wel, maar erg boeiend.
http://www.classofoods.com/index.html
Bijv. wat broodverbeteraar nu eigenlijk doet en vooral waarom het doet wat het doet, wat er tijdens het bakproces exact gebeurt enz enz.
Leesvoer voor techneuten en lange lessen, soms wat taai, dat wel, maar erg boeiend.
http://www.classofoods.com/index.html