Brood van Gerrit

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gebruikersavatar
Koos de bakker
Opboller
Berichten: 208
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Koos de bakker » za 23 mar 2019, 09:56

Een goed begin van een lekker weekend.
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 24 mar 2019, 21:04

TARWEBROOD MET MAANZAAD

Afbeelding
Afbeelding
35% volkorentarwe vd molensteen, 65% franse tarwebloem T55, 70% hydratatie
Maanzaad ter decoratie.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » wo 27 mar 2019, 22:32

BRUINE TIJGERBOULE

Afbeelding
Afbeelding
25% volkorentarwe, 75% tarwebloem T55, 68% hydratatie
Tijgerpap van rijstebloem en paneermeel
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op do 28 mar 2019, 10:21, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Miepj
Chef stoffer en blik
Berichten: 17
Lid geworden op: di 12 feb 2019, 21:03

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Miepj » do 28 mar 2019, 00:25

Wat een mooierd!

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » za 30 mar 2019, 23:25

BRUINBROOD MET LIJNZAAD
Afbeelding

35% volkorentarwe vd molensteen, 65% franse tarwebloem T55, 68% hydratatie
8% lijnzaad door het deeg. Afgekwast met water

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 01 apr 2019, 10:40

Afbeelding

Het lukte gisteren niet deze foto onder het tarwebroodje met lijnzaad te plaatsen.....

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 02 apr 2019, 15:44

TARWEBOULE/BATARD MET CHIAZAAD

Afbeelding
Afbeelding

Afbeelding
35% volkorentarwe vd molensten, 65% tarwebloem T55, 70% hydratatie
8% chiazaad door het deeg, chiazaad ter decoratie

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » do 04 apr 2019, 15:19

WITBROOD

Afbeelding
10% volkorentarwemeel, 90% Franse tarwebloem T55, 71% hydratatie
Afgeglansd met boter

Gebruikersavatar
brood daar zit wat in
Meesterbakker
Berichten: 1834
Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
Locatie: Regio Utrecht

Re: Brood van Gerrit

Bericht door brood daar zit wat in » do 04 apr 2019, 19:52

Ben toch altijd jaloers op je mooie broden en ze blijven schattig die busbroodjes.
Hier ontbreekt het aan tijd.
Maar morgen heb ik misschien een kansje om te bakken :-)
Groet, Marja
_________________________________________________________________________________________________________
Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » do 04 apr 2019, 20:00

Leuk om te horen Marja! En ja, ik heb tijd genoeg om te bakken :D

Gebruikersavatar
brood daar zit wat in
Meesterbakker
Berichten: 1834
Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
Locatie: Regio Utrecht

Re: Brood van Gerrit

Bericht door brood daar zit wat in » do 04 apr 2019, 20:05

Goed zo! En aan het brood te zien heb je er plezier in :2th:
Groet, Marja
_________________________________________________________________________________________________________
Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 07 apr 2019, 23:01

HALFVOLKOREN DONKER MEERGRANENBATARD
Afbeelding
25% volkorentarwe, 20% volkorenspeltmeel, 5% volkoren roggemeel, 50% Tarwebloem T55, 71% hydratatie
Honing en olijfolie. Roggebloem ter decoratie

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 09 apr 2019, 00:24

Afbeelding
En zo ziet mn donker meergranenbatard er van binnen uit......l

Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 4614
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Levinebaktbrood » di 09 apr 2019, 16:24

Mooi Gerrit :2th:
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 14 apr 2019, 16:16

TARWE POMPOENPIT SESAMBOULE

Afbeelding
Afbeelding
30% volkorentarwe, 70% Tarwebloem T55, 70% hydratatie
6% geroosterde pompoenpitten en 4% geroosterde witte en zwarte sesam door het deeg.
Pompoenpitten en witte sesamzaadjes ter decoratie

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 16 apr 2019, 09:33

HALFVOLKOREN TARWE GERSTEBROOD MET LIJNZAAD

Afbeelding
Afbeelding
50% tarwebloem T55, 35% volkoren tarwemeel, 15% volkoren gerstemeel, 68% hydratatie
1,5% donker gerstemoutmeel, 8% lijnzaad door het deeg, honing en olijfolie.
Afgelakt met leidingwater.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » wo 17 apr 2019, 23:26

TARWEBROOD MET ZONNEBLOEMPITTEN

Afbeelding
Afbeelding
35% volkorentarwemeel, 65% tarwebloem T55, 70% hydratatie
8% geroosterde zonnebloempitten door het deeg.
Gedecoreerd met zonnebloempitten.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » vr 19 apr 2019, 16:15

ZACHTE MINI PAASBOLLETJES

Afbeelding
10% volkorentarwe, 90% Frans tarwebloem T55, 69% hydratatie
Gedecoreerd met wit sesamzaad, maanzaad en chiazaad.

Gebruikersavatar
bakplaat
Meesterbakker
Berichten: 3216
Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
Locatie: Het Land van Maas en Waal.
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door bakplaat » zo 21 apr 2019, 19:40

Mooi Gerrit :2th:
___________________________________________________________________________________________________________

Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...

Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.

De BAKPLAATJES van BAKPLAAT- Bakker Cor :roll:

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 23 apr 2019, 17:20

TARWEBOULE/BATARD MET LIJNZAAD, CHIAZAAD EN ZWARTE SESAMZAAD

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
35% volkorentarwe 65% frans tarwebloem T55 70% hydratatie.
4% chiazaad en 4% lijnzaad door het deeg, zwart sesamzaad ter decoratie

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » vr 26 apr 2019, 22:50

HALFVOLKOREN TARWE-SPELTBROOD MET LIJNZAAD

Afbeelding
Afbeelding
35% volkorentarwe 15% volkorenspeltmeel, 50% frans tarwebloem T55, 70% hydratatie
8% lijnzaad dor het deeg, zonnebloemolie, honing. Afgeglansd met water.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 28 apr 2019, 23:20

ZACHTE ZON EN MAANBOLLETJES
Afbeelding
10% volkoren tarwemeel, 90% tarwebloem T55, 69% hydratatie
Maanzaad en zonnebloempitten ter decoratie
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op ma 29 apr 2019, 17:25, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 29 apr 2019, 17:23

TARWEBROODJES MET LIJNZAAD

Afbeelding
Afbeelding
30% volkoren tarwemeel, 70% frans tarweblom T55, 71% hydratatie
8% lijnzaad door het deeg. Afgeglansd met aqua naturalis.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 01 jul 2019, 00:54

MEERZADENTARWEBROOD

Afbeelding
Afbeelding

25% volkorentarwe vd molensteen, 75% tarwebloem T55, 68% hydratatie
Zonnebloemolie, Honing, 3% geroosterde pompoenpitten, 3% geroosterde zonnebloempitten, 3% lijnzaad en 1% zwart sesamzaad door het deeg.

(Ja, we zijn weer thuis!)

Gebruikersavatar
lekkermelig
Meesterbakker
Berichten: 3124
Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door lekkermelig » ma 01 jul 2019, 14:01

Kijk, Gerrit is weer terug, en meteen weer mooie broodjes :clap: :clap:
Lekkermelig.nl: Pizza, brood en fikkie stoken!

Laatste berichten:
* Sneeuwbroodjes
* Broodbak reunie
* Desem meerzaden brood
* Boekrecensie – The Rye Baker
* Almverhalen – Boerenbrood

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » vr 05 jul 2019, 13:55

TARWEBOULE /BATARD MET CHIAZAAD EN WITTE SESAM.

Afbeelding
Afbeelding

35% volkorentarwe vd molensteen, 65% Frans tarwebloem T55, 71% hydratatie 4% CHIAZAAD 4% witte sezamzaasjes door het deeg. Gedecoreerd met CHIAZAAD

Gebruikersavatar
Anna
Warme bakker
Berichten: 798
Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Anna » za 06 jul 2019, 22:16

Ziet er goed uit! Ben ik toch wel benieuwd waar chiazaad naar smaakt? Volgens de Keuringsdienst is het gewoon vogelvoer..

Gebruikersavatar
Bakker Henk
Opboller
Berichten: 191
Lid geworden op: zo 11 aug 2013, 01:11

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bakker Henk » za 06 jul 2019, 22:52

Wie weet is het wel zangzaad.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 07 jul 2019, 10:42

Het heeft geen uitgesproken smaak. Ik wilde het ook eens gebruiken. (en ik zing er prima op!)

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 08 jul 2019, 12:33

MEEEGRANENBATARD MET LIJNZAAD

https://photos.app.goo.gl/yHooKrxsdMAYQQdj6
60% Tarwebloem T55 20% volkorentarwe vd molensteen, 15% volkoren speltmeel, 5% volkoren roggemeel. 72% hydratatie
Honing, olijfolie, 7,5% lijnzaad door het deeg. Gedecoreerd met roggemeel.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » do 11 jul 2019, 22:19

MEERGRANENBATARD MET LIJNZAAD

Afbeelding
60% frans tarwebloem T55, 20% volkorentarwe vd molensteen, 15% volkoren speltmeel, 5% volkoren roggemeel.
Honing, olijfolie, 7,5% lijnzaad door het deeg
Roggemeel ter decoratie.

Gebruikersavatar
bakplaat
Meesterbakker
Berichten: 3216
Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
Locatie: Het Land van Maas en Waal.
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door bakplaat » vr 12 jul 2019, 03:00

Terug na je vakantie, alweer heel wat mooi brood gebakken Gerrit :clap:
___________________________________________________________________________________________________________

Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...

Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.

De BAKPLAATJES van BAKPLAAT- Bakker Cor :roll:

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » vr 12 jul 2019, 22:51

TARWEBOULE LICHTBRUIN MET MAANZAAD

Afbeelding

Afbeelding
25% volkorentarwe vd molensteen, 75% tarwebloem T55, 68% hydratatie.
Gedecoreerd met maanzaad

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 15 jul 2019, 13:00

TARWE-MAISBROOD

Afbeelding

15% maismeel, 15% volkorentarwemeel vd molensteen, 70% tarwebloem T55, 72% hydratatie, basterdsuiker, maisolie, 8% grofgemalen mais (polenta) door het deeg
Grofgemalen mais ter decoratie.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 16 jul 2019, 23:29

TIJGERWIT

Afbeelding

Afbeelding

85% Tarwebloem T55, 15% volkorentarwe van de molensteen, 69% hydratatie.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » do 18 jul 2019, 22:28

BRUINE TARWEBOULE

Afbeelding

Afbeelding

40% volkoren tarwemeel vd molensteen, 60% tarwebloem T55, 70% hydratatie.
1% donker gerstemoutmeel.
Gedecoreerd met Roggebloem

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » vr 19 jul 2019, 20:14

ZACHTE WITTE BOLLEN

Afbeelding

90% Tarwebloem T55, 10% Volkorentarwe vd molensteen, 67% hydratatie
Afgelakt met boter.

Gebruikersavatar
Vitamine C
Deegkneder
Berichten: 132
Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Vitamine C » ma 22 jul 2019, 12:11

Oh van die mooie bollen wil ik wel het receptje :)

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » vr 26 jul 2019, 00:38

LICHTBRUIN TARWEBROOD

Afbeelding

25% volkorentarwe van de molensteen, 75% franse tarwebloem T55, 68% hydratatie,
Afgelakt met Aqua Naturalis.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 28 jul 2019, 23:50

MEERGRANENBOULE MET ZONNEBLOEMPITTEN
Afbeelding

Afbeelding
60% tarwebloem T65, 20% volkorentarwe, 15% volkorenspelt, 5% volkorengerst, 68% hydratatie. 7% geroosterde zonnebloempitten door het deeg.
Gedecoreerd met zonnebloempitten

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 30 jul 2019, 23:29

MAISBROOD

Afbeelding

70% frans tarwebloem T55, 15% maismeel, 15% volkorentarwemeel, 70% hydratatie, 8% grof maismeel door het deeg.
Gedecoreerd met polenta (grof maismeel)

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » do 01 aug 2019, 20:01

KNIPWIT EN RONDWIT

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

90% frans tarwebloem T55, 10% volkoren tarwemeel vd molensteen, 67% hydratatie.
Het rondbrood is afgeglansd met water.



Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » za 03 aug 2019, 05:50

ZACHTE WITTE BOLLEN

Afbeelding

90% Franse tarwebloem T55, 10% volkorentarwe, 68% hydratatie
Afgeglansd met boter

@Vitamine C: dit zijn ze!

Gebruikersavatar
Vitamine C
Deegkneder
Berichten: 132
Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Vitamine C » za 03 aug 2019, 07:39

Ik ga ze is maken. Eerst juiste bloem kopen, heb nog voorraad liggen dus duurt nog even voordat ik inkoop. 😀

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 06 aug 2019, 22:42

TARWEBATARD MET SESAM EN CHIAZAAD
75% Tarwebloem T55, 25% volkoren tarwemeel, 69% hydratatie
7,5% wit en zwart sesamzaad door het deeg, gedecoreerd met chiazaad. Afbeelding

Verstuurd vanaf mijn G8141 met Tapatalk


Afbeelding

Gebruikersavatar
Vitamine C
Deegkneder
Berichten: 132
Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Vitamine C » wo 07 aug 2019, 09:25

hmm ziet er lekker uit, hoop ooit ook van die mooie en (hoop ik toch :) ) smakelijke broden te maken. :D

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » wo 07 aug 2019, 11:32

Vitamine C schreef:hmm ziet er lekker uit, hoop ooit ook van die mooie en (hoop ik toch :) ) smakelijke broden te maken. :D
Ze smaken minstens zo goed.... Afbeelding

Gebruikersavatar
MarcelB
Chef stoffer en blik
Berichten: 21
Lid geworden op: di 07 mar 2017, 12:29

Re: Brood van Gerrit

Bericht door MarcelB » wo 07 aug 2019, 12:25

Mooi brood.

Wat is eigenlijk het moment dat je met chia decoreert? Na eerste rijs en dan met chia zaad in het rijsmandje? Of na de tweede rijs voordat je ga bakken?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » wo 07 aug 2019, 14:50

MarcelB schreef:Mooi brood.

Wat is eigenlijk het moment dat je met chia decoreert? Na eerste rijs en dan met chia zaad in het rijsmandje? Of na de tweede rijs voordat je ga bakken?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik rol het deeg door het chiazaad voordat het in de rijsmand gaat

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 811
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » za 10 aug 2019, 11:36

TARWE-MAIS BOULE & BATARD

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

70% tarwebloem T55, 14% maismeel, 10% voloren tarwemeel, 6% grof maismeel, 67% hydratatie. Basterdsuiker en maisolie.
Gedecoreerd met grof maismeel

Plaats reactie