Broodbakforum

HET forum voor enthousiaste thuisbakkers

Voor vragen over meel, gist, en wat je nog meer in een brood wil stoppen.
Gebruikersavatar
Door Haasje
#57011
Ik wil vanmiddag een paar broodjes bakken (Levientjes, chocolade koffiebrood oid) maar heb alleen nog maar T65 in huis. Normaal gebruik ik deze bloem alleen voor (desem) stokbrood en pistolets. Weet iemand of ik een heel raar resultaat krijg als ik er ‘gewoon’ brood mee bak?
Gebruikersavatar
Door bakplaat
#57014
Moet zonder problemen lukken, met gist of desem :2th: Succes en laat ons tzt. je resultaat zien.
Door Haverbrood
#57154
T65 is mijn basis bloem niets verkeerd mee.

Neem maar eens een kijkje in het boek van " Larousse brood van Éric Kayser :B:
Even voorstellen

Welkom Fransje :G. Heb je soms een Panasonic bbm[…]

Vers brood

Hoi Freubel… Ik kan alleen voor mezelf sp[…]

Baksels van Tjalline

Mooi! En ook van die handtekening trouwens :D, […]

Brood van Gerrit

DRIEGRANENBOULE MET GEBROKEN GERSTEVLOKKEN htt[…]