In sommige broodrecepten moet men olie bij het recept voegen en bij anderen niet, waarom ?
Alvast bedankt voor jullie reactie.
Olie
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Olie
Bij zuurdesembrood gebruik ik nooit vet/olie omdat zuurdesembrood al lekker smeuïg is van nature. Bij gistbrood voeg ik altijd wat olie toe. Hier heb je een interessant draadje over olie en boter. http://www.broodbakforum.nl/viewtopic.php?t=416
Niet bij brood alleen....
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Olie
Het kan altijd, maar het hoeft niet.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken