Pagina 1 van 1

T65 in plaats van 'gewone' bloem?

Geplaatst: ma 31 jul 2017, 12:21
door Haasje
Ik wil vanmiddag een paar broodjes bakken (Levientjes, chocolade koffiebrood oid) maar heb alleen nog maar T65 in huis. Normaal gebruik ik deze bloem alleen voor (desem) stokbrood en pistolets. Weet iemand of ik een heel raar resultaat krijg als ik er ‘gewoon’ brood mee bak?

Re: T65 in plaats van 'gewone' bloem?

Geplaatst: ma 31 jul 2017, 13:16
door Bioloogje
Volgens mij kan dat heel goed.

Re: T65 in plaats van 'gewone' bloem?

Geplaatst: ma 31 jul 2017, 21:32
door bakplaat
Moet zonder problemen lukken, met gist of desem :2th: Succes en laat ons tzt. je resultaat zien.

Re: T65 in plaats van 'gewone' bloem?

Geplaatst: di 01 aug 2017, 15:18
door AnneMarie63
Ik bak vaker 'gewoon' brood met T65, geeft in de regel een prima resultaat.

Re: T65 in plaats van 'gewone' bloem?

Geplaatst: di 22 aug 2017, 13:08
door Haverbrood
T65 is mijn basis bloem niets verkeerd mee.

Neem maar eens een kijkje in het boek van " Larousse brood van Éric Kayser :B: