Pagina 1 van 1

steeltjes aan de krenten

Geplaatst: ma 13 apr 2020, 09:29
door Edward
Ik bak regelmatig brood met walnoten, krenten en rozijnen, laatst gaf iemand mij deze feedback:
"Soms knarst er wel iets tussen mijn tanden.. ik denk dat dat de stokjes aan de rozijnen zijn"
en inderdaad. :think:
Ik gebruik krenten van de Jumbo en bij sommige krenten zitten er nog steeltjes aan :| Ik heb krenten besteld bij de notenshop, maar ook daar zitten krenten tussen met steeltjes.

Hoe gaan jullie hiermee om? En zijn er krenten zonder steeltjes... of bak je brood alleen met rozijnen?

Re: steeltjes aan de krenten

Geplaatst: ma 13 apr 2020, 10:41
door Rik59
Ik bijt al jaren open een houtje... groot liefhebber van steeltjes...

sorry hoor... ga helpen plukken...

vind het een beetje mierenneuken...

Als je bakt.. kijk dan je spullen goed na...

Re: steeltjes aan de krenten

Geplaatst: ma 13 apr 2020, 10:52
door Jette
Ja, hoort er gewoon bij zo af en toe. Risico van 't leven, op een houtje bijten :P

Maarreh, als je er veel last van hebt, wat kan werken, behalve gewoon even tijd nemen om ze na te kijken - dat kost niet eens zo heel veel tijd als je geen kilo's door moet vlooien - telkens een kleine hoeveelheid tussen twee handen 'rollen' (zoals je bv kleine gehaktballetjes zou rollen), dan vallen vaak de steeltjes er af.

Re: steeltjes aan de krenten

Geplaatst: ma 13 apr 2020, 11:12
door Vitamine C
Je kan het uitzoeken als je gaat wellen is toch niet dat er 80% stokken inzitten. Hooguit een paar

Re: steeltjes aan de krenten

Geplaatst: ma 13 apr 2020, 12:20
door Edward
op een houtje bijten :D
maar klopt inderdaad, het zijn er maar een paar.
Okay, thx voor de tips! Ik ga het 'door de vingers zien' ;)