Mashela
Geplaatst: za 18 apr 2020, 14:08
Een paar weken geleden heb ik bij de molenaar een kg mashela erbij genomen, ik ken het helemaal niet, maar wil het zomaar eens proberen. heeft iemand er ervaring mee?
Kan ik bij een willekeurig brood het meel vervangen voor mashela of bv maar 10 of 20% ? Heeft het een uitgesproken smaak of smaakt het nergens naar.
OF is het helemaal niet geschikt voor brood? Voor pannenkoeken ofzo?
Ik heb het niet aan de molenaar (halsteren) gevraagd want hij had het zo druk, er stond een lange rij wachtenden, was ieder dag zo zei hij, maar tot op heden was alles nog leverbaar. Thuisbakkerswinkel (molen de Pere) had praktisch niets meer. Ook in Zeeland heeft dus het bakvirus door het coronavirus toegeslagen . Straks de bakkers nog zonder inkomen
Kan ik bij een willekeurig brood het meel vervangen voor mashela of bv maar 10 of 20% ? Heeft het een uitgesproken smaak of smaakt het nergens naar.
OF is het helemaal niet geschikt voor brood? Voor pannenkoeken ofzo?
Ik heb het niet aan de molenaar (halsteren) gevraagd want hij had het zo druk, er stond een lange rij wachtenden, was ieder dag zo zei hij, maar tot op heden was alles nog leverbaar. Thuisbakkerswinkel (molen de Pere) had praktisch niets meer. Ook in Zeeland heeft dus het bakvirus door het coronavirus toegeslagen . Straks de bakkers nog zonder inkomen