Hoeveel procent melkpoeder is gebruikelijk om te gebruiken?
Ik heb nog (elk) melkpoeder liggen en wil dat ook eens gaan gebruiken.
Ik zat zelf te denken aan 2% maar heb hier ook 4% voorbij zien komen.
Gebruikelijke hoeveelheid melkpoeder
- WesleyNL
- Deegroller
- Berichten: 482
- Lid geworden op: vr 17 apr 2020, 17:09
Gebruikelijke hoeveelheid melkpoeder
Mixers: Kenwoon kmix met superdoughhook, Grilletta IM5
Oven: Bosch CSG856R Combi stoomoven.
Oven: Bosch CSG856R Combi stoomoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1226
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Gebruikelijke hoeveelheid melkpoeder
Waarvoor wil je het gebruiken?
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 3495
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: Gebruikelijke hoeveelheid melkpoeder
Gewoon eens een recept met melk opzoeken en dan op je poederblik de gebruiksaanwijzing eens bekijken. Dat leidt vaak tot ongeveer 90 %water en 10 % melkpoeder ipv gewoon melk
Lekkermelig.nl: Pizza, brood en fikkie stoken!
Laatste berichten:
* Sneeuwbroodjes
* Broodbak reunie
* Desem meerzaden brood
* Boekrecensie – The Rye Baker
* Almverhalen – Boerenbrood
Laatste berichten:
* Sneeuwbroodjes
* Broodbak reunie
* Desem meerzaden brood
* Boekrecensie – The Rye Baker
* Almverhalen – Boerenbrood
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5149
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Gebruikelijke hoeveelheid melkpoeder
Bedenk wel dat Elk magere melkpoeder is en niet zoveel voor het deeg doet. Ipv daarvan kan je beter volle melkpoeder gebruiken.
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine