Mediterraan brood
Geplaatst: do 08 apr 2021, 17:08
Ha,
Misschien weet iemand dat. Ik had met mijn vrouw een gesprekje over het zout dat ik aan mijn brood toevoeg, zo rond de 1,5-1,8% van het meelgewicht, wat mij betreft is dat niet te zout en niet te flauw.
Ze denkt dat mediterraanse bakkers géén zout gebruiken in hun broden. Klopt dat denken jullie? Dan zou je toch heel flauw brood krijgen?
Ik ben benieuwd of jullie het weten.
Overigens mislukte mijn brood volkomen. Het rees weer eens niet -meer- in de oven, en ik had een onoplettend tijdfoutje gemaakt denk ik. Dus ons huis ruikt niet naar versgebakken brood, maar naar verbrand brood ....
Misschien weet iemand dat. Ik had met mijn vrouw een gesprekje over het zout dat ik aan mijn brood toevoeg, zo rond de 1,5-1,8% van het meelgewicht, wat mij betreft is dat niet te zout en niet te flauw.
Ze denkt dat mediterraanse bakkers géén zout gebruiken in hun broden. Klopt dat denken jullie? Dan zou je toch heel flauw brood krijgen?
Ik ben benieuwd of jullie het weten.
Overigens mislukte mijn brood volkomen. Het rees weer eens niet -meer- in de oven, en ik had een onoplettend tijdfoutje gemaakt denk ik. Dus ons huis ruikt niet naar versgebakken brood, maar naar verbrand brood ....