Broodbakforum

HET forum voor enthousiaste thuisbakkers

Specifieke vragen over afwegen, kneden, rijzen (en het vertragen ervan), vormen, bakken, insnijden ...
Gebruikersavatar
Door DianaB
#60900
In het recept voor krentenbollen van Bakplaat zie ik een stuk tekst niet. Wie kan mij vertellen hoe lang ik het deeg moet laten rijzen en op welke temperatuur bakken? Dat zie ik nl niet staan.....het laatste wat ik lees in dat recept is het doorwerken van de vulling... alvast bedankt!

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Busbroden uit een houtoven.

Werken met natter deeg vergt enige oefening. Oefen[…]

Recept voor wit brood in de BBM

:G :2th: :2th:

Even bakken in Duitsland

Leuk hoor Wil, dat jij je weer hebt kunnen uitleve[…]

Brood van Gerrit

LICHTBRUIN TARWE http://a64.tinypic.com/2n15ba[…]