Goedemiddag, ik bak mijn vloerbrood in mijn thuis oven op een dikke 3cm steen. Gaat heel goed.
Wanneer jullie een busbrood bakken. Is het advies om deze op het rooster te zetten of op de steen? Uiteraard goed voorverwarmd allemaal.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bus brood op rooster of steen?
- MarcelB
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 21
- Lid geworden op: di 07 mar 2017, 12:29
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Bus brood op rooster of steen?
Ik zet de broodbussen op een bakplaat in de oven.
Op steen kan ook maar dan moet de steen eerst goed voorverwarmd worden. Dat kost alleen maar onnodige energie.
Op steen kan ook maar dan moet de steen eerst goed voorverwarmd worden. Dat kost alleen maar onnodige energie.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Bus brood op rooster of steen?
Goede tip, ik deed altijd op steen maar is inderdaad alleen maar langer voorverwarmen.