
Het recept van het linkje heb ik al vaker gemaakt; hetzij wel aangepast naar volledig tarwebloem & een pitten-/zadenmix dat ik kant en klaar kocht maar wel nog kort roosterde en afbluste.
https://marijebaktbrood.nl/luchtig-meer ... rn-recept/
Maar nu heb ik een andere mix gekocht

Daar zit ook stukjes fruit in (gedroogd/geconfijt;hoe noem je dat van die blokjes fruit?) .
Het lijkt me dat daardoor de mix roosteren & afblussen met 100gr water daardoor niet handig zal zijn?
Maar door mijn ADD kom ik er maar niet aan uit hoe/wanneer ik dan de mix moet toevoegen aan het deeg & hoe ik de hydratatie die normaal bij de pitten-/zadenmix toegevoegd word; moet verwerken?
Het recept an sich ben ik tevreden over; heerlijk luchtig gevuld brood.
Ik heb al andere recepten etc bekeken maar vaak worden dat dan compacte vaste vloerbroden wat nu net niet mijn voorkeur heeft..
Iemand die mijn chaotische hersenen wat kan helpen zodat ik aan de bak kan met dit recept in aangepaste vorm?
