hallo iedereen,
ik heb een stainless steel geperforeerde baguette pan gekocht, voor 4 baguettes, maar na het bakken is het brood moeilijk van de vorm te krijgen, wat moet ik daarvoor doen? (ik bak voltarwe zuurdesem en wil geen bak papier gebruiken)
Hartelijk dank bij voorbaat.
Guy
Bangkok
baguette bakvorm
- Bioloogje
- Warme bakker
- Berichten: 659
- Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25
Re: baguette bakvorm
Ik zou de vorm inkwasten met wat olie of gesmolten boter. Geen olijfolie gebruiken; dat wil het probleem juist nog wel eens verergeren.
Groetjes, Annelies
Groetjes, Annelies
Groetjes, Annelies
- PatrickD
- Opboller
- Berichten: 195
- Lid geworden op: wo 25 mar 2015, 01:54
- Locatie: Arnhem
Re: baguette bakvorm
Wat Annelies al zei.
Of de bakplaat voorverwarmen in de oven, dan de stokbroden op de warme plaat schieten.
Of de bakplaat voorverwarmen in de oven, dan de stokbroden op de warme plaat schieten.