Grote “gatenkaas”
- Frens
- Deegkneder
- Berichten: 122
- Lid geworden op: do 21 nov 2019, 16:10
Grote “gatenkaas”
Ik zie de laatste tijd zoveel brood voorbij komen en wat me dan opvalt dat erbij sommige het kruim zulke grote gaten vertoond waar je soms een duim door kan steken. Is dat normaal of heeft het ook met het soort/type brood te maken? Dacht altijd dat het kruim altijd mooi gelijkmatig verdeelde luchtgaatjes moest hebben! Anders is het deeg toch niet goed doorgeslagen, niet?!
Kneder: Ankarsrum Assistent
Oven: IGNIS (simpel boven-onder)
“Kennis is macht”, had je gedacht maar kunnen is het, en dat komt van doen!
Oven: IGNIS (simpel boven-onder)
“Kennis is macht”, had je gedacht maar kunnen is het, en dat komt van doen!
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Grote “gatenkaas”
Ligt eraan wat voor brood je maakt melkbrood/ wit brood (bus)wil je fijne kruim dus met deegroller. Artisnaal brood vind ik mooier met grover kruim/ open structuur.