In het recept van Levine "Afbakbroodjes" wordt er olie gebruikt, waarom is dit ?
Alvast bedankt
Afbakbroodjes
- 1md65
- Opboller
- Berichten: 246
- Lid geworden op: do 05 sep 2013, 18:34
- Locatie: België
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5289
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Afbakbroodjes
Dat heb ik zo bedacht, daarom
Het kruim wordt er iets zachter van. Je kunt het weglaten hoor als je dat wilt.

Het kruim wordt er iets zachter van. Je kunt het weglaten hoor als je dat wilt.
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine