Pate fermentee
- Broodje74
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 8
- Lid geworden op: do 18 mar 2021, 20:59
Pate fermentee
Hallo allemaal! Ik begeef me ook op het pad van echt goed brood bakken. Ik ben net gestart met de kaiserbroodjes uit het boek Brood van Levine. Ik heb tot mijn schrik volkorenmeel ipv bloem gebruikt voor mijn pate fermentee. Is dit een probleem?
- Peetje
- Deegkneder
- Berichten: 137
- Lid geworden op: di 15 apr 2014, 20:29
Re: Pate fermentee
probleem lijkt me niet, het worden misschien iets andere broodjes. Volkoren kan meestal iets meer vocht opnemen, dus als je het deeg maakt misschien beetje extra vocht toevoegen...
succes!
Petra
succes!
Petra
- Broodje74
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 8
- Lid geworden op: do 18 mar 2021, 20:59
Re: Pate fermentee
Bedankt voor je antwoord!