Kan men kriekentaat met baketbakkerscrème invriezen ?
Alvast bedankt voor jullie reactie
Invriezen
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Invriezen
Vermoedelijk bedoel je met banketbakkerscrème, banketbakkersroom (wat een gekookte versie is) ...Invriezen kan natuurlijk altijd, maar deze crème/room zal er bij ontdooien nogal waterig uit gaan zien, voor de smaak zal dat weinig uitmaken, maar het geeft aan je gebak een minder fraai uiterlijk.
Een alternatief is, het gebruik van een instant product, wat je met melk of water aanmaakt, dit zal zich beter houden in de vriezer, denk bijvoorbeeld maar aan de tompoucen uit de vriezer overal te koop, die ook met dit soort room bereid zijn.
Een alternatief is, het gebruik van een instant product, wat je met melk of water aanmaakt, dit zal zich beter houden in de vriezer, denk bijvoorbeeld maar aan de tompoucen uit de vriezer overal te koop, die ook met dit soort room bereid zijn.
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.