Pagina 1 van 1

Eerste desembrood in de rijs!

Geplaatst: zo 29 jan 2017, 23:59
door Jan Pieter vd Plaats
Afbeelding

Brood in de koelkast voor een nachtrijs, maar staat nu al boven t blik, hopelijk zakt ie vannacht niet in..... wordt vervolgd.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Re: Eerste desembrood in de rijs!

Geplaatst: ma 30 jan 2017, 10:40
door Bioloogje
Spannend...!


Groetjes, Annelies

Re: Eerste desembrood in de rijs!

Geplaatst: ma 30 jan 2017, 11:31
door bakplaat
Jan Pieter vd Plaats schreef:hopelijk zakt ie vannacht niet in..... wordt vervolgd.
Jammer...het ziet er nu al wat ingezakt uit. ;B Als het straks in de hete oven komt, zal het nog verder inzakken. :cry:

Re: Eerste desembrood in de rijs!

Geplaatst: ma 30 jan 2017, 11:33
door Bioloogje
Wat jammer! Heb je het deeg eerst nog buiten de koelkast laten rijzen? Want misschien dan de volgende keer gelijk na het vormen in de koelkast zetten?

Eerste desembrood in de rijs!

Geplaatst: ma 30 jan 2017, 11:47
door Jan Pieter vd Plaats
En idd mislukt, ingezakt, deeg leek ook een beetje ongeremd. Waarschijnlijk door het niet goed opbollen en vormen, te veel rijs en los gebleven
En na het vormen niet meteen koel gezet.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Eerste desembrood in de rijs!

Geplaatst: ma 30 jan 2017, 11:51
door Jan Pieter vd Plaats
Plaatje er bij



Verzonden vanaf mijn iPhone met TapatalkAfbeelding

Re: Eerste desembrood in de rijs!

Geplaatst: ma 30 jan 2017, 12:17
door Bioloogje
Het is inderdaad een beetje een triest broodje. Maar je weet in ieder geval hoe je het de volgende keer moet aanpakken !

Re: Eerste desembrood in de rijs!

Geplaatst: ma 30 jan 2017, 14:14
door Jan Pieter vd Plaats
Uiteindelijk valt het nog mee en is de smaak goed, niet klef en de korst lekker knapperig.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk