Desem - hoe moeilijk kun je het maken...
Geplaatst: do 28 jan 2021, 21:10
Ik ben hier op het forum al een tijdje aan het lezen over het werken met desem. Ook op Facebook wordt heel wat geschreven. Ik zie veel vragen en gelukkig ook antwoorden.
In het begin werd ik er een beetje moe van. Het lijkt zo ingewikkeld. Termen worden door elkaar gehaald. Verhoudingen van ingrediƫnten lijken heilig. Het duurde bij mij echt een aardige tijd voordat ik het begon te snappen.
De video's van 'Bake with Jack' (150 video's en 165.000 abonnees op YouTube) en met name de playlist over desembrood waren voor mij heel verhelderend. Jack vertelt op een zeer ontspannen en grappige manier over het maken van brood. Hij beantwoordt vragen en laat zien hoe gemakkelijk het maken van brood eigenlijk is.
Ik heb er veel aan gehad en kijk nog regelmatig als ik iets wil weten. Ik hoop dat jullie er ook wat aan hebben.
In het begin werd ik er een beetje moe van. Het lijkt zo ingewikkeld. Termen worden door elkaar gehaald. Verhoudingen van ingrediƫnten lijken heilig. Het duurde bij mij echt een aardige tijd voordat ik het begon te snappen.
De video's van 'Bake with Jack' (150 video's en 165.000 abonnees op YouTube) en met name de playlist over desembrood waren voor mij heel verhelderend. Jack vertelt op een zeer ontspannen en grappige manier over het maken van brood. Hij beantwoordt vragen en laat zien hoe gemakkelijk het maken van brood eigenlijk is.
Ik heb er veel aan gehad en kijk nog regelmatig als ik iets wil weten. Ik hoop dat jullie er ook wat aan hebben.