Desempoeder
Geplaatst: do 25 feb 2021, 21:44
Eens in de 4 of 5 weken bak ik 2 volkorenbroden. Nu gebruik ik steeds droge gist maar ik wil weer met zuurdesem werken alleen zonder het gedoe. Voeden en zo: ik vergeet dat en dan staat er weer schimmel op of is het verzuurd en moet je het weer reanimeren. Ik maak al het deeg in de avond met klein beetje gist. In de ochtend vorm ik het deeg voor de 2e rijs en daarna bak ik.
Daarom zat ik te denken aan desempoeder. Is dat aan te raden? Ik houd niet van heel zuur brood. Hier in Duitsland verkopen ze droge desem maar ik vind de desem in Duitsland wel erg zuur. Zijn er alternatieven?
Zuidmolen verkoopt desempoeder van O-tentic. Is dat wat? Of is er een ander alternatief?
Daarom zat ik te denken aan desempoeder. Is dat aan te raden? Ik houd niet van heel zuur brood. Hier in Duitsland verkopen ze droge desem maar ik vind de desem in Duitsland wel erg zuur. Zijn er alternatieven?
Zuidmolen verkoopt desempoeder van O-tentic. Is dat wat? Of is er een ander alternatief?