Ik bak alweer tijden lang ons brood in de oven, ook het rijzen doe ik in onze oven met rijs programma. Stoom mogelijkheid.
Kneden altijd in de Kenwood cooking chef. Dit alles tot volle tevredenheid, prima gekneed brood met goede kruim en korst.
Echter het blijft weekend werk, door de week kost het me vaak teveel tijd.
Nu heb ik mijn oog laten vallen op de Panasonic ZX2522 omdat die goed uit de reviews komt. Na lang zoeken nog een aanbieder gevonden, bijna overal uitverkocht.
Mijn vraag is nu, kan ik ook uit de Panasonic een goed brood verwachten? Mijn broodbak hobby begon 20 jaar geleden met Inventum BBM’s, ik heb die nog in de kelder staan maar die gaven echt minder resultaat als handmatig. Zijn mijn verwachtingen van Panasonic te hoog of krijg ik hiermee ook lekker brood?
Ik ben verbaasd hier te lezen dat er zoveel mensen ook bakken met een BBM naast het manuele bakken. Een BBM is hier dus geen vloeken in de kerk
