Ik heb een Silvercrest (van de Lidl) en een oude Kenwood Chef keukenmachine.
Tot nu toe ben ik meer tevreden van de Silvercrest, deze kneedt veel trager. De Kenwood is robuuster gemaakt en wringt veel minder met het deeg. Echter vraag ik mij af als deze snelheid normaal is, ooit is er een andere motor in geplaatst maar heb geen idee als deze vroeger ook zo snel ging
[youtube]https://youtu.be/QdIZ3dtAPOo[/youtube]
Silvercrest vs Kenwood
- ArcsS
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 6
- Lid geworden op: za 30 jul 2016, 12:25
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Silvercrest vs Kenwood
Ik weet niet hoe lang je de Kenwood nog wil gebruiken maar je kunt gerust flink wat langzamer kneden met de machine (normaal is stand 1-3).
Snel kneden geeft geen enkele meerwaarde (wel slijtage)...
Snel kneden geeft geen enkele meerwaarde (wel slijtage)...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.