Ik ben al een tijdje bezig met broodbakken maar nu is het tijd om het iets serieuzer aan te gaan pakken. Soms loop ik tegen wat zaken aan waarvoor ik hier oplossingen hoop te vinden. Ik bak geen brood in de oven maar in hete as of op de kogel BBQ. Interesse gaat vooral uit naar vloerbroden, platte broden (flatbread) en verder de bijzondere broden. Alles gemaakt met vloeibare zuurdesem.
Hoop hier niet allen info vandaan te halen maar ook actief deel te nemen.
Hoi allemaal
- Obelix-BBQ
- Jongste bediende
- Berichten: 28
- Lid geworden op: za 25 feb 2017, 22:29
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Hoi allemaal
Welkom! Laat je eens zien wat en hoe je bakt op je bbq? Vertel eens, wat bedoel je nou met vloeibare zuurdesem?
Niet bij brood alleen....
- Obelix-BBQ
- Jongste bediende
- Berichten: 28
- Lid geworden op: za 25 feb 2017, 22:29
Re: Hoi allemaal
Ik maak mijn desem met de verhouding 90ml water en 100gr bloem of roggemeel. Dan kun je hem gieten.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
- Edwinkooktgraag
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 6
- Lid geworden op: vr 24 feb 2017, 10:51
Re: Hoi allemaal
Welkom, ik ben erg benieuwd naar je broden in de as en de bbq
- Obelix-BBQ
- Jongste bediende
- Berichten: 28
- Lid geworden op: za 25 feb 2017, 22:29
Hoi allemaal
As, BBQ en Dutch Oven(DO) baksels van Obelix-BBQ
https://r.tapatalk.com/shareLink?url=ht ... are_type=t
https://r.tapatalk.com/shareLink?url=ht ... are_type=t