even voorstellen

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
wove
Stofhapper
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 06 nov 2020, 16:55

even voorstellen

Bericht door wove » za 21 nov 2020, 22:12

Hallo,
Ik ben wout. ik lees het forum al een heel lange tijd, maar had nog nooit een acount aangemaakt of iets gepost.
Ik bak nu toch al reeds een 10 tal jaar, en ik maak zowat alles wat met brood en banket te maken heeft.
Eveneens confiserie en wat chocolade.
Maar voornamelijk maak ik brood en koeken. De rest is als de gelegenheid daar voor is. Maar brood heb je eenmaal meer nodig dan taart en snoep.

Ik heb een 20 liter maxima kneder en een kleine rofco kneder, als een Kenwood chef (induxtie).
Voor bladerdeeg gebruik ik een manuele uitroller.
Bakken doe ik in een Siemens oven of in mijn rofco B40.

mvg,Wout

Gebruikersavatar
papagena
Moderator
Berichten: 1722
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
Locatie: Hoogeveen

Re: even voorstellen

Bericht door papagena » zo 22 nov 2020, 16:16

Dag Wout, welkom!
Niet bij brood alleen....

Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5077
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: even voorstellen

Bericht door Levinebaktbrood » ma 23 nov 2020, 01:58

Welkom Wout :)
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Gebruikersavatar
Bantam
Jongste bediende
Berichten: 30
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24
Locatie: Brugge

Re: even voorstellen

Bericht door Bantam » ma 23 nov 2020, 02:33

Welkom Wout.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Plaats reactie