Ik ben Dorine en bak nu sinds een kleine twee jaar brood.
In het begin was dat zo nu en dan, maar het wordt steeds meer en steeds lekkerder.
Steeds meer variatie en sowieso ook gezonder en voedzamer dan het “winkelbrood”.
Het begint een heuse verslaving te worden en nu ook hier op het forum maar eens mijn licht opsteken. Ik leer er vast nog heel veel van en kan zo ook min vragen eens gericht kwijt aan de doorgewinterde broodbakkers onder jullie.
Even voorstellen
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Even voorstellen
Welkom op het forum Dorine!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Even voorstellen
Dag Dorine,
Welkom, laat vooral ook eens je baksels zien in een eigen draadje.
Welkom, laat vooral ook eens je baksels zien in een eigen draadje.
Niet bij brood alleen....
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Even voorstellen
Welkom Dorine
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Even voorstellen
Welkom op ons forum Dorine!
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit