Op het bakkerforum was ik vindbaar als m00re, maar het is eigenlijk wel zo prachtig om een gewone naam te gebruiken.
Ik bak al 30 jaar mijn eigen brood (met tussenpozen) richt me de laatste tijd dan vooral op bakken op steen in de oven. Ik gebruik Frans stokbroodmeel, bise en complet (ja, allemaal uit Frankrijk). Een buitenbakoven is in de maak. Voor nog lekkerder brood!
Ik verdien mijn basisinkomen als beleidsmedewerker, maar organiseer in mijn vrije tijd kookworkshops en kooklessen in het noorden van het land. Zie http://www.dolopkoken.com Soms geef ik ook wel broodbaklessen.
en wie is ... Aranka
Re: en wie is ... Aranka
Welkome Aranka ,zal wel even wennen zijn je nieuwe naam maar ......alles went
Gr Gipskruit
Gr Gipskruit
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: en wie is ... Aranka
Welkom Aranka :G
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Re: en wie is ... Aranka
Zoooo al 30 jaar. Een hoop ervaring dan. En super... een buitenbakoven. Leuk, weer een hele ontdekkingstocht. :G