Hallo
Re: Hallo
Hallo Bakkersdochter,
Mijn favoriet broodrecepten zijn meestal donkere broden.
Zoals Procorn brood : bloem, geplette haver,tarwe, vlaszaad, zonnebloempitten, sesamzaad,
maïs, soja, gebrande mout, rogge en boekweit.
Deze samenstelling haal ik bij een ambachtelijke molenaar.
Groeten,
Chelle
Mijn favoriet broodrecepten zijn meestal donkere broden.
Zoals Procorn brood : bloem, geplette haver,tarwe, vlaszaad, zonnebloempitten, sesamzaad,
maïs, soja, gebrande mout, rogge en boekweit.
Deze samenstelling haal ik bij een ambachtelijke molenaar.
Groeten,
Chelle
- steenbakkertje
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 77
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:20
Re: Hallo
ZEKERRRRRR weten gipskruit :rofl:
Bak met een Rofco B20 (electrische steenoven) en met de hulp van een spiraaldeegkneder.