Hallo Allemaal
Hallo Allemaal
Ik ben Petra wordt bijna 46 woon al 20 jaar samen met Jan, van beroep ben ik nu kok en heb een klein cateringbedrijfje http://www.kokenoplocatie.nl Tevens volg ik de patissier opleiding in Antwerpen bij de brood-en banketopleiding bij het piva waar ik elke woensdag naar toe rij samen met mijn vriendin. 6 jaar geleden heb ik mezelf omgeschoold via de koksopleiding aan het Mondriaan in Den Haag waar ik basiskok en zelfstandig kok heb gevolgd in de avonduren. Ik heb 2 jaar gewerkt bij "de Keuken van Waarde" in Wassenaar. Op dit ogenblik ben ik demonstratie en workshop kok voor Siemens, Bosch, Neff en Gaggenau of wel de BSH group waarvoor ik demonstratie's en workshops geef met de combi-stoom oven zowel op het hoofdkantoor in Hoofddorp als in het land daarnaast ben ik vrijwilliger bij het Damesleesmuseum in Den Haag een bibliotheek (http://www.damesleesmuseum.nl) en probeer ik elke week minimaal 4 uur naar de fitness te gaan.Als je wilt zien wat wij allemaal al gemaakt hebben in antwerpen kijk dan even op mijn facebook pagina petra kolijn koken op locatie.
Re: Hallo Allemaal
Waaw, kok, catering, patisserie... klinkt goed.
Welkom hier en veel bakplezier!
Welkom hier en veel bakplezier!
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Hallo Allemaal
Welkom Petra, leuk je hier ook te zien :G
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- CJ-Petra
- Meesterbakker
- Berichten: 1250
- Lid geworden op: za 17 dec 2011, 11:22
- Locatie: Bommelerwaard
Re: Hallo Allemaal
Hallo Petra,
Welkom op broodnodig!
Jij hebt vast ook lekkere recepten die je met ons wil delen.
Welkom op broodnodig!
Jij hebt vast ook lekkere recepten die je met ons wil delen.
Grtzz Petra
Rofco B20 | Panasonic SD-255 | Kenwood KMC560
Rofco B20 | Panasonic SD-255 | Kenwood KMC560
Re: Hallo Allemaal
Wauw wat gaaf.... die gaggenau werd me door mijn keukenmonteur afgelopen zomer geadviseerd toen we een nieuwe keuken kregen. Dat is 'm net geworden ;K . Leuk dat je zo professioneel bezig bent en welkom op dit forum.
- Ballie
- Meesterbakker
- Berichten: 2837
- Lid geworden op: ma 14 nov 2011, 18:51
- Locatie: Tullepetaonestad (Roosendaal), West Brabant
- Contacteer:
Re: Hallo Allemaal
Welkom hier Petra, (het lijkt wel een invasie hier vanavond, zoveel nieuwe leden, maar niet dat ik dat erg vind hoor ).
Weet je zeker dat je hier komt om wat te leren? Of kom je ons wat bijbrengen...
In elk geval veel plezier hier... En schroom niet om vooral veel bakgeheimen met ons te delen... Daar zijn we hier gek op
Weet je zeker dat je hier komt om wat te leren? Of kom je ons wat bijbrengen...
In elk geval veel plezier hier... En schroom niet om vooral veel bakgeheimen met ons te delen... Daar zijn we hier gek op
Het leven is goed, in het Brabantse land...
Re: Hallo Allemaal
Beste Allemaal,
Hartelijk dank voor het warme welkom en ja ik kom zeker om nog wat bij te leren, om gezellig recepten uit te wisselen en andere wetenswaardigheden te lezen en leuk te lezen waar iedereen zich mee bezig houdt.
met kokologische groet,
Petra :G
Hartelijk dank voor het warme welkom en ja ik kom zeker om nog wat bij te leren, om gezellig recepten uit te wisselen en andere wetenswaardigheden te lezen en leuk te lezen waar iedereen zich mee bezig houdt.
met kokologische groet,
Petra :G