Ik ben Peter en sinds een paar weken bovenmatig geïnteresseerd in desembrood. De eerste broden gemaakt volgens een recept van Wendy Walrabenstein. De smaak is goed maar de luchtigheid laat te wensen over. Ik heb geen bijzondere machines en een gewone oven. Kneed mijn deeg dan ook lekker met de hand. Op zoek naar mogelijke oplossingen om meer lucht er in te krijgen kwam ik hier terecht. Ik hoop ervaringen met jullie te delen.
Groet,
Peter
Ik wil mij graag even voorstellen
- Peter95
- Stofhapper
- Berichten: 2
- Lid geworden op: za 13 mei 2017, 10:33
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Ik wil mij graag even voorstellen
Welkom op het forum Peter :G.
Vragen kan je stellen in de daarvoor bestemde rubrieken. Deze rubriek is alleen maar om je voor te stellen.
Ik kan je wel alvast het advies geven om eens een andere methode te volgen. Met het recept en methode van Wendy krijg je geen luchtig brood.
Vragen kan je stellen in de daarvoor bestemde rubrieken. Deze rubriek is alleen maar om je voor te stellen.
Ik kan je wel alvast het advies geven om eens een andere methode te volgen. Met het recept en methode van Wendy krijg je geen luchtig brood.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken