Newbie stelt zich voor

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Toni B
Stofhapper
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 20 okt 2017, 21:09

Newbie stelt zich voor

Bericht door Toni B »

Hoi, mijn naam is Ton, een nieuwe/nieuwsgierige thuisbakker die er hier graag wat van wil leren bakken.
Ik ben eraan begonnen na 2 jaar van omzwervingen met diverse glutenvrije broodvarianten omdat ik die gluten 'n tijdlang niet goed kon verdragen. Godzijdank gaat het intussen weer 'n stuk beter en heb ik al dat GV-gebaksel aan de kant mogen gooien en de overstap kunnen maken naar Spelt, met hier en daar wat tarwe. Het is toch een hele wereld van verschil!

Ik zit de laatste maanden dan ook graag en regelmatig met m'n handen in het deeg, maar na 'n hele reeks baksels (lees gerust ook misbaksels) zit ik nu vooral nog met m'n handen in het haar omdat m'n Kollenbergerspelt maar niet wil lukken: kort na het mengen begint het al te plakken als de neten.
Hier zou ik dus ook wel een lijntje over willen openen. Maar wie weet kom ik elders op dit forum al wat hierover tegen en klink ik me daar wel in. Anders is alle hulp welkom.
Groetjes, Toni B
Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5620
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Newbie stelt zich voor

Bericht door Levinebaktbrood »

Welkom Toni :G
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Plaats reactie