Weer een nieuw lid
- Keesk
- Opboller
- Berichten: 178
- Lid geworden op: di 07 nov 2017, 10:02
- Locatie: Amsterdam
Weer een nieuw lid
Het woord 'hobby' gaat mij nèt iets te ver, zal er geen bakken met geld aan uit gaan geven :grin:
Het woord 'aardigheid' is denk ik meer op zijn plaats, echter wel met een sterke drang naar perfectie.
Dát stadium is echter nog lang niet in zicht, eerst maar eens kijken of we een normaal wit brood in elkaar kunnen krijgen :2th:
Het woord 'aardigheid' is denk ik meer op zijn plaats, echter wel met een sterke drang naar perfectie.
Dát stadium is echter nog lang niet in zicht, eerst maar eens kijken of we een normaal wit brood in elkaar kunnen krijgen :2th:
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Weer een nieuw lid
Welkom KeesK.
In uw streven naar perfectie mogen wij graag af en toe wat foto's van uw baksels zien.
In uw streven naar perfectie mogen wij graag af en toe wat foto's van uw baksels zien.
Niet bij brood alleen....
- Keesk
- Opboller
- Berichten: 178
- Lid geworden op: di 07 nov 2017, 10:02
- Locatie: Amsterdam
Re: Weer een nieuw lid
Weet u dat héél zeker????? :rofl2:
- Keesk
- Opboller
- Berichten: 178
- Lid geworden op: di 07 nov 2017, 10:02
- Locatie: Amsterdam
Re: Weer een nieuw lid
Je was gewaarschuwd hoor :-)
Zie hier mijn eerste brood. Net iets groter dan een pondspak margarine haha.
Moet dus nog heel wat water door de Rijn voordat we een presenteerbaar resultaat hebben
Zie hier mijn eerste brood. Net iets groter dan een pondspak margarine haha.
Moet dus nog heel wat water door de Rijn voordat we een presenteerbaar resultaat hebben
- Keesk
- Opboller
- Berichten: 178
- Lid geworden op: di 07 nov 2017, 10:02
- Locatie: Amsterdam
Re: Weer een nieuw lid
Ook de tweede poging deels mislukt.
Het deeg was volgens mij best wel te nat en er was geen brood van te draaien dus uit pure wanhoop er maar bolletjes van proberen te maken met een verrassend resultaat, te weten 'stokbolletjes'. Een bolletje met de structuur van een stokbrood.
Warm met een flinke dot boter en hagelslag prima te smikkelen.
Het deeg was volgens mij best wel te nat en er was geen brood van te draaien dus uit pure wanhoop er maar bolletjes van proberen te maken met een verrassend resultaat, te weten 'stokbolletjes'. Een bolletje met de structuur van een stokbrood.
Warm met een flinke dot boter en hagelslag prima te smikkelen.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Weer een nieuw lid
Welkom Keesk,
Voor de foto's is er een aparte rubriek: "Wat hebben we ervan gebakken". Wellicht beter als je de foto's daar plaatst om het forum overzichtelijk te houden. (en ik hoef niet het hele forum door om de foto's van collegabakkers te bekijken :D, )
Voor de foto's is er een aparte rubriek: "Wat hebben we ervan gebakken". Wellicht beter als je de foto's daar plaatst om het forum overzichtelijk te houden. (en ik hoef niet het hele forum door om de foto's van collegabakkers te bekijken :D, )
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Weer een nieuw lid
Welkom Keesk!
- Keesk
- Opboller
- Berichten: 178
- Lid geworden op: di 07 nov 2017, 10:02
- Locatie: Amsterdam
Re: Weer een nieuw lid
Het is ook niet dat ik er echt trots op ben hoor hahaBakkerGerrit schreef: ↑wo 08 nov 2017, 01:53 Welkom Keesk,
Voor de foto's is er een aparte rubriek: "Wat hebben we ervan gebakken". Wellicht beter als je de foto's daar plaatst om het forum overzichtelijk te houden. (en ik hoef niet het hele forum door om de foto's van collegabakkers te bekijken :D, )
Had de foto's eigenlijk liever geheim gehouden :G
Alle begin is moeilijk
Kneder: Maxima MPM-7
Oven: Ikea Kulinarisk - stoom
Kneder: Maxima MPM-7
Oven: Ikea Kulinarisk - stoom
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
- Keesk
- Opboller
- Berichten: 178
- Lid geworden op: di 07 nov 2017, 10:02
- Locatie: Amsterdam
Re: Weer een nieuw lid
Wat hebben we ervan gebakken
https://r.tapatalk.com/shareLink?share_ ... re_type=sf
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
https://r.tapatalk.com/shareLink?share_ ... re_type=sf
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Alle begin is moeilijk
Kneder: Maxima MPM-7
Oven: Ikea Kulinarisk - stoom
Kneder: Maxima MPM-7
Oven: Ikea Kulinarisk - stoom
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Weer een nieuw lid
Die link werkt bij mij niet, wellicht alleen als je via tapatalk naar het forum gaat? Maar goed, ik vind je topic zonder link ook wel
Zou je misschien de automatische handtekening van tapatalk uit willen zetten? Hier staat hoe dat moet.
Zou je misschien de automatische handtekening van tapatalk uit willen zetten? Hier staat hoe dat moet.
- Keesk
- Opboller
- Berichten: 178
- Lid geworden op: di 07 nov 2017, 10:02
- Locatie: Amsterdam
Re: Weer een nieuw lid
Dank voor je uitleg.
Dan zou de handtekening nú weg moeten zijn....... (hoop ik)
De link naar de foto's van het baksel wat wèl enigszins gelukt is
https://broodbakforum.nl/viewtopic.php?p=57945#p57945
Dan zou de handtekening nú weg moeten zijn....... (hoop ik)
De link naar de foto's van het baksel wat wèl enigszins gelukt is
https://broodbakforum.nl/viewtopic.php?p=57945#p57945
Alle begin is moeilijk
Kneder: Maxima MPM-7
Oven: Ikea Kulinarisk - stoom
Kneder: Maxima MPM-7
Oven: Ikea Kulinarisk - stoom