Hallo bakvrienden
- Bert7donk
- Stofhapper
- Berichten: 4
- Lid geworden op: do 21 dec 2017, 16:10
Hallo bakvrienden
Ik ben Bert. Jarenlang kwaliteitsverantwoordelijke geweest bij een bloemmolen in Vlaanderen. Na ontslag en sluiting van bedrijf, blijft de bakmicrobe sluimeren. Wat bloem en meel betreft denk ik wel te weten waarover het gaat. Ik bak momenteel in een houtgestookte pizzaoven mijn broden. En heb een professionele kneder in aankoop Grilletta Im 8. Maar vooral nooit te oud om nog wat bij te leren. Alleszins een leuk forum om te volgen. Groeten Bert7donk
- desempedia
- Jongste bediende
- Berichten: 31
- Lid geworden op: do 27 mar 2014, 13:09
Re: Hallo bakvrienden
hoi welkom dan kun je precies uitleggen of in vlaanderen het volkoren..zonder kiem.. net zo geregeld is als in nederland
- brood daar zit wat in
- Meesterbakker
- Berichten: 1855
- Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
- Locatie: Regio Utrecht
Re: Hallo bakvrienden
Welkom op dit leuke forum!
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 4005
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: Hallo bakvrienden
Welkom Bert op ons forum. Altijd leuk als er hier mensen zijn met enig verstand van meel.
Wil
Wil
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Hallo bakvrienden
Welkom Bert!