Hoi allemaal
Ik ben Marleen, 58 jaar oud en sinds een jaar of 4 een desembrood bakker. thuis bakkertje dan he? Nu heb ik een kleinkind met PKU en ben naarstig op zoek naar de mogelijkheden om met eiwitarm meel ook iets te kunnen.. wie weet vind ik tips en anders gewoon leuk weer een stap verder in onderzoeken
even voorstellen
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: even voorstellen
Hallo Marleen welkom...
Ik heb bewondering voor je!
Daarnaast hoop ik dat je kleinkind het mee gaat maken dat ze zijn/haar gen kunnen "repareren".
Verder hoop ik dat men hier (buiten hetgeen je wellicht al weet) je nog iets verder kunnen helpen.
Ik heb bewondering voor je!
Daarnaast hoop ik dat je kleinkind het mee gaat maken dat ze zijn/haar gen kunnen "repareren".
Verder hoop ik dat men hier (buiten hetgeen je wellicht al weet) je nog iets verder kunnen helpen.
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
-
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 77
- Lid geworden op: ma 02 jul 2018, 00:51
Re: even voorstellen
Van harte welkom Marleen. Ik kan je helaas niet verder helpen, maar hopelijk zijn er forumleden die dat wel kunnen. Succes met je zoektocht.
‘In ’t sweet uwes aenschijns sult ghy broot eten’ Genesis 3:19
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: even voorstellen
Welkom Marleen!