Her-introductie
- Merlijn
- Warme bakker
- Berichten: 522
- Lid geworden op: di 09 okt 2012, 10:11
Her-introductie
Ik ben lang geleden hier actief geweest, alhier heb ik mijn eerste stappen gezet van enkel BBM naar volledig eigen brood bakken. Alleen rolde het leven als te doen gebruikelijk over mijn favoriete bezigheden heen, en het verlies van mijn beide ouders in korte tijd ontnam mij alle lust om echt bezig te zijn.
Nu alles in rustiger vaarwater is gekomen, en mijn tijd weer voornamelijk mijzelf behoord (mantelzorg, een woord dat ik nooit meer wil horen) is ook mijn zin in bakken weer naar het oppervlak aan het komen.
Aldus hier maar eens binnen gewapperd om te kijken of het nog steeds gezellig is.
Nu alles in rustiger vaarwater is gekomen, en mijn tijd weer voornamelijk mijzelf behoord (mantelzorg, een woord dat ik nooit meer wil horen) is ook mijn zin in bakken weer naar het oppervlak aan het komen.
Aldus hier maar eens binnen gewapperd om te kijken of het nog steeds gezellig is.
Vrijheid is het brood en de morgen en de opgaande zon.
Benet
Benet
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 4005
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: Her-introductie
Nou Merlijn,
Dat is lang geleden! Leuk om je hier weer te zien.
Je hebt hier al een imposant aantal berichten gepost, dus dat moet toch weer een beetje voelen als thuiskomen :-)
Wil
Dat is lang geleden! Leuk om je hier weer te zien.
Je hebt hier al een imposant aantal berichten gepost, dus dat moet toch weer een beetje voelen als thuiskomen :-)
Wil
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Her-introductie
Welkom terug Merlijn!
Als relatieve nieuwkomer kan ik je zeggen dat het hier nog steeds goed toeven is.
Als relatieve nieuwkomer kan ik je zeggen dat het hier nog steeds goed toeven is.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Merlijn
- Warme bakker
- Berichten: 522
- Lid geworden op: di 09 okt 2012, 10:11
Re: Her-introductie
Hi @lekkermelig, dat is lang geleden :-)
@BakkerGerrit Goed om te horen!
@BakkerGerrit Goed om te horen!
Vrijheid is het brood en de morgen en de opgaande zon.
Benet
Benet
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Her-introductie
Welkom terug Merlijn :G
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Her-introductie
Hallo Merlijn...
Van mij ook hartelijk welkom terug, leuk dat je er hier weer bij bent.
In het grijze verleden heb je hier altijd gezellig meegedaan :2th:
We hebben je erg gemist.
Van mij ook hartelijk welkom terug, leuk dat je er hier weer bij bent.
In het grijze verleden heb je hier altijd gezellig meegedaan :2th:
We hebben je erg gemist.
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- Merlijn
- Warme bakker
- Berichten: 522
- Lid geworden op: di 09 okt 2012, 10:11
Re: Her-introductie
@Levinebaktbrood Hi, ik heb gedurende mijn afwezigheid regelmatig recepten van je site gebruikt, en kijk ook vaak met verlangen naar je workshops (vooral die voor Desem brood, maar ik kan niet langer meer [vooral stil] staan als een minuut of tien, dus dat moet bij kijken blijven) Leuk dat je hier nog steeds bent.
@bakplaat Leuk om te horen dat je er ook nog bent, tja ik had mijn heil gezocht in een internationale bakgroep op G+ maar G+ gaat binnenkort stoppen ;B Omdat ik langzaam weer aan het bakken was geslagen, en weet hoezeer het helpt om je ervaringen en vragen met anderen te delen ben ik hier weer beland. Gisterenavond Pizza gebakken, was helemaal vergeten hoeveel lekkerder de eigen gemaakte versie is ten opzichte van de bezorgde pizza!
Top Tip, let op waar je een enorme nies richt als je met een bak bloem staat, het zit nu op de raarste plakken (de bloem dan), één van onze katten is nu erg wit en boos op mij.
@bakplaat Leuk om te horen dat je er ook nog bent, tja ik had mijn heil gezocht in een internationale bakgroep op G+ maar G+ gaat binnenkort stoppen ;B Omdat ik langzaam weer aan het bakken was geslagen, en weet hoezeer het helpt om je ervaringen en vragen met anderen te delen ben ik hier weer beland. Gisterenavond Pizza gebakken, was helemaal vergeten hoeveel lekkerder de eigen gemaakte versie is ten opzichte van de bezorgde pizza!
Top Tip, let op waar je een enorme nies richt als je met een bak bloem staat, het zit nu op de raarste plakken (de bloem dan), één van onze katten is nu erg wit en boos op mij.
Vrijheid is het brood en de morgen en de opgaande zon.
Benet
Benet
- Melinda
- Meesterbakker
- Berichten: 2269
- Lid geworden op: za 12 jan 2013, 17:29
- Locatie: Soest
Re: Her-introductie
Hallo Merlijn, goed om weer wat van jou te vernemen. En dat je weer zin hebt om het bakken op te pakken. Dat is een goed teken. :G
Kneders: Bear Teddy Varimixer | Rofco N15 | KitchenAid KSM 7580 | Ovens: Rofco B40 | Miele Heteluchtoven
:-) Mijn foto's
:-) Mijn foto's
- Ben Bakt
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 5
- Lid geworden op: di 11 dec 2018, 01:51
Re: Her-introductie
Hoi Merlijn,
Een zeer herkenbaar verhaal wat je schreef bij je herintroductie. Ook welkom hier en heel veel genoegen bij het bakken.
Hartelijke groet,
Ben
Een zeer herkenbaar verhaal wat je schreef bij je herintroductie. Ook welkom hier en heel veel genoegen bij het bakken.
Hartelijke groet,
Ben
- brood daar zit wat in
- Meesterbakker
- Berichten: 1855
- Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
- Locatie: Regio Utrecht
Re: Her-introductie
Dag Merlijn,
Welkom terug! Je profielfoto is in elk geval niet veranderd...
Welkom terug! Je profielfoto is in elk geval niet veranderd...
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
- Merlijn
- Warme bakker
- Berichten: 522
- Lid geworden op: di 09 okt 2012, 10:11
Re: Her-introductie
Dank je Ben Bakt, brood daar zit wat in en Melinda.
Tja @brood daar zit wat in, dat was een dingetje, ik kreeg geen nieuwe geupload..
Tja @brood daar zit wat in, dat was een dingetje, ik kreeg geen nieuwe geupload..
Vrijheid is het brood en de morgen en de opgaande zon.
Benet
Benet