Beste bakkers,
Ik sta al zo’n 47 jaar (hobbymatig) in de keuken en maak van alles en nog wat. Ook exotische broodsoorten (naan, pizza, etc.) lukken prima. Toch ben ik nooit echt tevreden over mijn “gewone” brood. Het wordt tijd dat hier, hopelijk met jullie hulp, eindelijk eens verbetering in komt. :2th:
Binnenkort hoop ik een oud boek over broodbakken te mogen vertalen (vanuit het Engels). Dat is mijn werk namelijk. Misschien vind ik daar nog wat pareltjes van wijsheid in.
Tot ziens en veel plezier en succes in de keuken!
Coen stelt zich voor
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Coen stelt zich voor
Dat is al net zolang als ik professioneel in de keuken Coen.. en dan lijkt me dat je toch wel iets moet kunnen.. wederom een vrouw die mazzelt met het kerstdiner..
Welkom hier en ehhhmm… wij wachten op die vertaling.. :D, :D,
Welkom hier en ehhhmm… wij wachten op die vertaling.. :D, :D,
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Coen stelt zich voor
Welkom Coen :G
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Merlijn
- Warme bakker
- Berichten: 522
- Lid geworden op: di 09 okt 2012, 10:11