Hallo,
Mn vorige bericht ging een beetje fout , vandaar dat ik bij deze een nieuwe poiong waag.
Ik ben nieuw op dit Forum en stel me even voor. Ik ben sinds een jaar of 2 bezig met broodbakken en patisserie. Ik heb daar diverse boeken voor en over gelezen (Hamelman, Suaz, Holtkamp) en ong. een heel jaar internet afgespeurd en daarbij letterlijk het kaf van het koren proberen te scheiden. Is allemaal redelijk gelukt kan ik zeggen. Er blijft echter genoeg te leren en te vragen vandaar dat ik nu op dit Forum zit om te vragen en uiteraard ook te helpen indien mogelijk. Ik heb een technische natuurkunde achtergrond en vind het leuk om naast de voldoening die ik heb met bakken ook het hoe en waarom te achterhalen.
Ik ben er zeker van dat we wat aan
elkaar zullen hebben.
Groet!
Beste enthousiaste bakkers
- Poolish
- Stofhapper
- Berichten: 2
- Lid geworden op: do 10 jan 2019, 10:54
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Beste enthousiaste bakkers
Welkom op het forum :G
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken