Voorstellen
Geplaatst: za 24 aug 2019, 11:13
Ik heet Jannette en ben 70 jaar. En dat blijf ik ook, als mensen in de toekomst vragen hoe oud ik ben zeg ik dan 70 jaar.
Ook ik bak mijn eigen brood, meer omdat het moet, wegens stofwisselingproblemen kan ik geen brood verdragen uit de bakkerijen, te moeilijk om uit te leggen.
heb al diverse bbm versleten.
Maar het liefst bak ik in jazeker je leest het goed de elektrische grill.
Dat doe ik als volgt, ik neem een cup meel naar keuze, 1 klein theel. bakpoeder, 1 kopje water en wat zout, vaak vervang ik het water door melk en voeg er een eitje aan toe.
Ik laat het deeg 10 min. rusten dan verwarm ik de grill, neem een vel bakpapier en doe daar een flinke schep deeg op, ik vlak het uit tot wrap dikte met een klein snijplankje en vorm het deeg daarmee een beetje rechthoekig. Daarna bak ik het ong. 5 min. Herhalen tot het deeg op is.
Als het brood plakje bijna afgekoeld is eten we het op en het restant gaat in het bakpapiertje in de vriezer.
Het allerfijnste van deze methode is de snelheid tussen bakken en opeten en als tweede dat het niet uitmaakt wat voor meel je gebruikt of kan verdragen. Verder kun je er alles doorheen doen wat je lekker vindt. Nog een voordeel, het kan niet mislukken!!!
Ook ik bak mijn eigen brood, meer omdat het moet, wegens stofwisselingproblemen kan ik geen brood verdragen uit de bakkerijen, te moeilijk om uit te leggen.
heb al diverse bbm versleten.
Maar het liefst bak ik in jazeker je leest het goed de elektrische grill.
Dat doe ik als volgt, ik neem een cup meel naar keuze, 1 klein theel. bakpoeder, 1 kopje water en wat zout, vaak vervang ik het water door melk en voeg er een eitje aan toe.
Ik laat het deeg 10 min. rusten dan verwarm ik de grill, neem een vel bakpapier en doe daar een flinke schep deeg op, ik vlak het uit tot wrap dikte met een klein snijplankje en vorm het deeg daarmee een beetje rechthoekig. Daarna bak ik het ong. 5 min. Herhalen tot het deeg op is.
Als het brood plakje bijna afgekoeld is eten we het op en het restant gaat in het bakpapiertje in de vriezer.
Het allerfijnste van deze methode is de snelheid tussen bakken en opeten en als tweede dat het niet uitmaakt wat voor meel je gebruikt of kan verdragen. Verder kun je er alles doorheen doen wat je lekker vindt. Nog een voordeel, het kan niet mislukken!!!