Voorstellen
Geplaatst: za 24 aug 2019, 13:54
Goedemiddag allemaal,
Mijn naam is Kin en ben 45 jaar oud.
In het weekend probeer ik altijd een of twee broden te bakken. Dat kan een doorsnee brood zijn, een foccacia of iets totaal anders. Wel altijd een zuurdesem brood van mijn eigen zuurdesem die ik elke keer weer aanvul en gebruik. De huidige zuurdesem is al een jaar oud en staat altijd in de koelkast. Klaar voor gebruik.
Nu probeer ik al een tijdje een brood van volledig rogge te bakken met een hydratie van 60%. Echter het deeg kleeft zo erg. Hebben jullie misschien een methode die ik kan toepassen zodat het wat handelbaarder wordt.
Kin
Mijn naam is Kin en ben 45 jaar oud.
In het weekend probeer ik altijd een of twee broden te bakken. Dat kan een doorsnee brood zijn, een foccacia of iets totaal anders. Wel altijd een zuurdesem brood van mijn eigen zuurdesem die ik elke keer weer aanvul en gebruik. De huidige zuurdesem is al een jaar oud en staat altijd in de koelkast. Klaar voor gebruik.
Nu probeer ik al een tijdje een brood van volledig rogge te bakken met een hydratie van 60%. Echter het deeg kleeft zo erg. Hebben jullie misschien een methode die ik kan toepassen zodat het wat handelbaarder wordt.
Kin