Pagina 1 van 1

hoi

Geplaatst: do 29 aug 2019, 19:15
door florabakt
Ik ben flora en nieuw op dit forum. Ik bak al eindeloos lang zuurdesembrood, alles met de hand natuurlijk, starter, biomelen, het liefst zou ik zelfs de ingrediƫnten zelf telen, malen, enz., maar laten we realistisch zijn. Het liefst bak ik lekkere ronde Franse pain de campagnes, maar sinds ik ben overgestapt op glutenvrij brood zo'n half jaar geleden zijn mijn bakambities toch wel ietsjes veranderd en minder geworden. Geen heerlijke kneedsessies meer, nu is het roeren met korrelige teffmeel, maismeel, enzo. Da's toch andere koek. Ik mis het mooie elastische kneeddeeg wel, maar mijn lijf niet. :-)

Re: hoi

Geplaatst: zo 01 sep 2019, 14:06
door papagena
Hallo Flora,

Welkom hier. Ik merk dat er steeds meer mensen bij komen die glutenvrij bakken. Laat vooral eens zien wat je zoal bakt.