Ruurt - even voorstellen
Geplaatst: do 24 okt 2019, 13:56
Mijn naam is Ruurt en ik woon in Hilversum.
Na mijn pensionering werk ik nog part-time en heb daardoor voldoende tijd om te kokkerellen.
Vaak maak ik ‘s avonds brood, uitgesteld, dat dan om 8 uur ‘ ochtends klaar is. Meestal lukt dat prima met mijn - vele jaren geleden gekochte - Inventum BM30.
Meestal bak ik met volkorenmeel van een molen of van de biologische winkel, soms compleet maïsmeel van de AH.
Na mijn pensionering werk ik nog part-time en heb daardoor voldoende tijd om te kokkerellen.
Vaak maak ik ‘s avonds brood, uitgesteld, dat dan om 8 uur ‘ ochtends klaar is. Meestal lukt dat prima met mijn - vele jaren geleden gekochte - Inventum BM30.
Meestal bak ik met volkorenmeel van een molen of van de biologische winkel, soms compleet maïsmeel van de AH.